Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης προτρέπει την αστυνομία να καταπολεμήσει πρόσωπα με επιρροή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Πρωθυπουργός Srettha Thavisin έδωσε εντολή στον Διοικητή της Επαρχιακής Αστυνομικής Περιφέρειας 8 στην επαρχία Πουκέτ να εντείνει τις προσπάθειες για τη σύλληψη ατόμων με κακή επιρροή που παραβιάζουν συνεχώς το νόμο.

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης για την επανεξέταση των αστυνομικών επιχειρήσεων στο Αρχηγείο της Επαρχιακής Αστυνομικής Περιφέρειας 8, ο Πρωθυπουργός εξέδωσε οδηγίες πολιτικής, δηλώνοντας ότι κατά τους τελευταίους έξι μήνες, υπήρξαν πολλές συλλήψεις που σχετίζονται με αδικήματα ναρκωτικών. Εκφράστηκε η εκτίμηση για τις αυστηρές προσπάθειες επιβολής. Θα πρέπει να ληφθούν διάφορα μέτρα για τη σύλληψη των παραβατών για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς διαχείρισης και της αντιμετώπισης του ζητήματος των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, που έχει προκαλέσει ανησυχία στο κοινό.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των κινήτρων που τονώνουν το ηθικό για τις αστυνομικές δυνάμεις, ιδίως όσον αφορά τη στέγαση, είναι επιτακτική ανάγκη να διασφαλιστεί η επαρκής και συνεχής κατασκευή των αστυνομικών κατοικιών. Η κυβέρνηση θα φροντίσει για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του αστυνομικού προσωπικού.

Όσον αφορά την ανάπτυξη της επαρχίας Πουκέτ, θα πρέπει να επιβληθούν αυστηρά μέτρα για τις παράνομες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, διασφαλίζοντας ότι οι άδειες εκδίδονται αυστηρά και ότι κανείς δεν λειτουργεί υπεράνω του νόμου. Αυτό περιλαμβάνει την αυστηρή εποπτεία των τουριστικών δραστηριοτήτων και την πρόληψη της εκμετάλλευσης των τουριστών για προσωπικό όφελος.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.