Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης επιθεωρεί τις λύσεις ανάπτυξης υποδομής και κυκλοφορίας στο Πουκέτ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin πραγματοποίησε επιτόπια επιθεώρηση για να παρακολουθήσει την πρόοδο της κατασκευής υποδομής και να αντιμετωπίσει ζητήματα στην περιοχή της επαρχίας Πουκέτ.

Ο Πρωθυπουργός έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ για να λάβει ενημερώσεις και να συνοψίσει την πρόοδο της δεύτερης φάσης του Διεθνούς Αεροδρομίου του Πουκέτ και τη λύση των κυκλοφοριακών ζητημάτων πριν δώσει οδηγίες στους αρμόδιους φορείς.

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να ανυψώσει τόσο το Πουκέτ όσο και το Σαμούι σε διεθνές νησιωτικό καθεστώς, με στόχο να φέρει ευημερία στην περιοχή χωρίς να προκαλεί ταλαιπωρία στους ανθρώπους. Έχει εφαρμοστεί συστηματικά ολοκληρωμένη διαχείριση, με όλους τους φορείς να συντονίζουν τις προσπάθειές τους. Η πρόοδος που επιτεύχθηκε μέσα σε έξι μήνες είναι αξιέπαινη και καλείται να συνεχίσει να εργάζεται για την περαιτέρω ενίσχυση της επαρχίας του Πουκέτ.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός συνέχισε την κατασκευή μιας υπερυψωμένης γέφυρας στον αυτοκινητόδρομο 4027 στην επαρχία του Πουκέτ, η οποία περιλαμβάνει την κατασκευή ενός νέου δρόμου τεσσάρων λωρίδων κυκλοφορίας και διασταυρώσεων διαχωρισμένων κατηγοριών για την ενίσχυση της πληρότητας του συγκοινωνιακού δικτύου, που συνδέει τουριστικούς προορισμούς. διευκολύνοντας την ευκολία, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και υποστηρίζοντας την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Η κατασκευή, που εκτείνεται σε 1.95 χιλιόμετρα, αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στο Νοέμβριο.

Ο Πρωθυπουργός είναι πεπεισμένος ότι όλοι είναι επαγγελματίες και τονίζει τη σημασία των φορέων να διασφαλίζουν τη δημόσια ασφάλεια σε θέματα κυκλοφορίας και να φροντίζουν τους ανθρώπους σε ό,τι αφορά την ηλεκτρική ενέργεια, την παροχή νερού και τις γέφυρες. Οι αρμόδιες υπηρεσίες καλούνται να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για την ανύψωση της επαρχίας του Πουκέτ σε υψηλότερα πρότυπα.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.