Ζευγάρι συνελήφθη στην Πατόνγκ που φέρεται να άνοιγε τραπεζικούς λογαριασμούς για απατεώνες

Πατόνγκ –

Ένα ζευγάρι συνελήφθη στην Πατόνγκ αφού φέρεται να άνοιξε τραπεζικούς λογαριασμούς για απατεώνες επενδύσεων που απέφεραν περισσότερα από 10 εκατομμύρια μπατ.

Το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) είπε στο Phuket Express την Παρασκευή (19 Απριλίου).th) ότι συνέλαβαν υπόπτους που ταυτοποιούνται μόνο ως ο κ. Eak και η κα Jiranan στην Patong. Καταζητούνται ύποπτοι που κατηγορούνται για απάτη και εισαγωγή ψευδών πληροφοριών σε σύστημα υπολογιστών.

Η σύλληψη έγινε αφού οι ύποπτοι φέρεται να χρησιμοποίησαν προφίλ στο Facebook για να πείσουν άλλους να επενδύσουν μαζί τους. Η επένδυση αφορούσε την αγορά νομίσματος Crypto σε έναν ιστότοπο. Τα χρήματα μεταφέρθηκαν απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ζευγαριών. Περισσότερα από 10 εκατομμύρια μπατ μεταφέρθηκαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Ωστόσο, οι επενδυτές δεν μπόρεσαν να αποσύρουν τα κρυπτοχρήματα τους από τον ιστότοπο. Υπάρχουν συνολικά εννέα ύποπτοι που φέρονται να εμπλέκονται σε αυτήν την επενδυτική απάτη.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.