Καταζητούμενος Βρετανός συνελήφθη αφού βρέθηκε να ζητιανεύει στο νησί Pha Ngan

ΦΩΤΟ: MGR Online

Surat Thani -

Ένας καταζητούμενος Βρετανός που φέρεται να εμπλέκεται με παράνομα ναρκωτικά στο νησί Samui συνελήφθη αφού βρέθηκε να ζητιανεύει στο νησί Pha Ngan στο Surat Thani.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Koh Pha Ngan είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η τουριστική αστυνομία του Samui συνέλαβε τον ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Nicholas, 47 ετών, Βρετανός υπήκοος, κοντά σε μια αγορά στο νησί Pha Ngan.

Η σύλληψη έγινε μετά την ειδοποίηση της τουριστικής αστυνομίας από ντόπιους ότι βρέθηκε αλλοδαπός να ζητιανεύει χρήματα. Φέρεται να πήρε τα χρήματα για να αγοράσει παράνομα ναρκωτικά για τον εαυτό του. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον κύριο Νικόλαο που ήταν χωρίς πουκάμισο να κρατά ένα χαρτί με ένα μήνυμα που έλεγε ότι χρειάζεται χρήματα για φαγητό.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο κ. Νικόλαος είναι καταζητούμενος ύποπτος που φέρεται να εμπλέκεται με παράνομα ναρκωτικά. Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Samui στο Surat Thani στις 10 Απριλίουth αυτού του μήνα. Παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι είναι ο καταζητούμενος ύποπτος με το ένταλμα σύλληψης. Είχε προηγουμένως δραπετεύσει από το νησί Samui στο νησί Pha Ngan.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Pha Ngan για να αντιμετωπίσει πρόσθετες κατηγορίες εκτός από το ένταλμα σύλληψης για αλλοδαπό που παρείχε παράνομα σακούλες και παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.