Ο Πρωθυπουργός έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί το Πουκέτ για να επανεξετάσει τα έργα διαχείρισης κυκλοφορίας και υποδομής

ΑΡΧΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Πρωθυπουργός Srettha Thavisin έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί την επαρχία του Πουκέτ την Παρασκευή (19 Απριλίου) για να εξετάσει αρκετά βασικά έργα διαχείρισης της κυκλοφορίας και υποδομής. Το ταξίδι επιτρέπει στον πρωθυπουργό να αξιολογήσει τις προσπάθειες για την άμβλυνση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και τη βελτίωση της ταξιδιωτικής ασφάλειας και αποτελεσματικότητας στην περιοχή, ειδικά σε περιοχές όπου συχνάζουν τουρίστες.

Το δρομολόγιο του Srettha περιλαμβάνει μια ενημέρωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ σχετικά με τα συνεχιζόμενα έργα βελτίωσης της κυκλοφορίας εντός της επαρχίας. Στη συνέχεια θα επιθεωρήσει το εργοτάξιο της υπερυψωμένης γέφυρας της εθνικής οδού Νο. 4027, γνωστής και ως Γέφυρα Σύνδεσης Αεροδρομίου. Η περιοδεία του πρωθυπουργού θα συνεχιστεί στη γέφυρα Sarasin, όπου θα λάβει ενημερώσεις για το έργο κατασκευής της νέας γέφυρας. Η τελευταία του στάση θα είναι στο έργο της υπερυψωμένης διάβασης στη διασταύρωση του αυτοκινητόδρομου αρ. 402 και του αυτοκινητόδρομου αρ. 4027, κοντά στο μνημείο των Thao Thepkasattri και Thao Sri Sunthorn.

Ο Srettha, με την υποστήριξη της κυβέρνησης, έχει δεσμευτεί για τη δέσμευσή του σε αυτά τα έργα, περιγράφοντάς τα ως απαραίτητα για τη βελτίωση της λειτουργικότητας και της ικανότητας της υποδομής του Πουκέτ για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.