Το Πουκέτ ολοκληρώνει το Songkran με μόνο έναν θάνατο στην «εκστρατεία Songkran Seven Days of Road Safety»

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά έναν θάνατο με 49 τροχαία ατυχήματα και 48 τραυματισμούς τις επτά ημέρες (11 Απριλίουth, 2024 έως 17 Απριλίου 2024) της εκστρατείας «Songkran Road Safety Campaign 2024».

Το γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) είπε στο Phuket Express την Πέμπτη (18 Απριλίου) λεπτομέρειες σε επτά ημέρες. Συνολικά σημειώθηκαν 20 τροχαία ατυχήματα με 19 τραυματισμούς στην περιοχή Mueang Phuket, 12 ατυχήματα με 12 τραυματισμούς στην περιοχή Thalang και 17 ατυχήματα με 17 τραυματισμούς στην περιοχή Kathu (Σπίτι του Patong).

Ένας θάνατος καταγράφηκε στην περιοχή Mueang Phuket. Ένας μεθυσμένος Ρώσος αναβάτης διαπιστώθηκε νεκρός στο σημείο, ενώ η Ρωσίδα συνοδηγός του, η σύζυγός του, τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με μοτοσικλέτα στο Karon το πρωί της Τετάρτης (17 Απριλίουth) που σηματοδότησε τον πρώτο θάνατο της εκστρατείας Songkran Seven Days Road Safety.

Από τους συνολικά 48 τραυματισμούς κατά τη διάρκεια των επτά ημερών, τα 28 από τα θύματα ήταν Ταϊλανδοί και τα είκοσι ήταν άλλης εθνικότητας. Οι περισσότεροι τραυματισμοί αφορούσαν άτομα ηλικίας 20-29 ετών. Σαράντα τρία ατυχήματα αφορούσαν μηχανάκια. Είκοσι έξι από τους τραυματίες δεν φορούσαν κράνη. Έντεκα από τα ατυχήματα αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η Ταϊλάνδη ανακοινώνει συνολικά 287 θανάτους στην «εκστρατεία Songkran Seven Days of Road Safety»

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.