Δύο Νιγηριανοί συνελήφθησαν στο Πουκέτ για φερόμενη πώληση κοκαΐνης

Πουκέτ -

Δύο Νιγηριανοί άνδρες συνελήφθησαν στο Karon την Παρασκευή (12 Απριλίουth) για φερόμενη πώληση κοκαΐνης.

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε τον κ. Χάρισον Τσινόνσο Ονιέμα, 40 ετών και τον κ. Ογκαντίνμα Προμίζ Ονιέμα, 41, υπήκοοι Νιγηρίας και οι δύο. Συνελήφθησαν σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου στην οδό Kata στο Karon.

Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καρών για να αντιμετωπίσουν την κατηγορία της εμπορίας παράνομων ναρκωτικών της κατηγορίας 2 (κοκαΐνη). Ο κ. Χάρισον αντιμετωπίζει επίσης πρόσθετη κατηγορία για παράνομη είσοδο και διαμονή στο Βασίλειο της Ταϊλάνδης.

Οι δύο ύποπτοι επικαλούνται τις κατηγορίες ή τις καταθέσεις τους δεν δόθηκε στη δημοσιότητα στον Τύπο.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.