Έφηβος τραυματίστηκε σε φιλονικία πριν την αυγή στην πόλη του Πουκέτ

ΠΟΥΚΕΤ-Ένας βίαιος καυγάς τα ξημερώματα της Πέμπτης κοντά στο δημόσιο πάρκο Saphan Hin άφησε έναν έφηβο με σοβαρά τραύματα. Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το περιστατικό περίπου στις 4:13 π.μ. στην υποπεριοχή Talad Yai της πόλης του Πουκέτ.

Όταν έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα κατεστραμμένο μηχανάκι, σπασμένα μπουκάλια μπύρας, μια σιδερένια ράβδο και ένα αιματοβαμμένο μαχαίρι. Το 16χρονο θύμα είχε ήδη μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο με τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη μέχρι να φτάσουν οι αρχές στο σημείο.

Αναγνωρισμένος μόνο ως ο κ. Bew, ο τραυματίας είπε στην αστυνομία ότι η σύγκρουση ξεκίνησε όταν αυτός και τρεις φίλοι ανέκριναν μια ομάδα 10-15 ατόμων σχετικά με ένα περιστατικό την προηγούμενη μέρα που αφορούσε την απόρριψη ενός κλειδιού μοτοσικλέτας.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν ένα μέλος της αντίπαλης ομάδας, που αναφέρεται ως κ. Μπας, αντιμετώπισε τον κ. Bew για τον θόρυβο από τα μηχανάκια τους, που οδήγησε στο ξέσπασμα της βίας. Η αστυνομία του Πουκέτ καταδιώκει ενεργά τους υπόπτους που εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.