Σπίτι Thalang που τυλίχθηκε από φωτιά, ηλικιωμένος κάτοικος δραπετεύει αλώβητος

THALANG, PHUKET – Μια καταστροφική πυρκαγιά σάρωσε μια τοπική κατοικία στο Sri Soonthorn το βράδυ της Τρίτης, αφήνοντας το ακίνητο σε ερείπια και οι αρχές διερευνούν την αιτία.

Η φωτιά αναφέρθηκε στους πυροσβέστες του δήμου Srisoonthorn περίπου στις 9:30 την Τρίτη 9 Απριλίου. Προσωπικό έκτακτης ανάγκης έσπευσε στο σημείο στο Baan Manik, όπου συνάντησε το σπίτι τυλιγμένο στις φλόγες. Παρά την ένταση της φωτιάς, οι ομάδες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά μετά από επίπονη προσπάθεια 40 λεπτών.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο κύριος Moonma Sauyson, 71 ετών, αφηγήθηκε στο Phuket Express τις στιγμές που οδήγησαν στην κόλαση. Περιέγραψε ότι ανίχνευσε μια οσμή καμένου συνοδευόμενη από ήχους που θύμιζαν κροτίδες, ακολουθούμενη από το θέαμα καπνού και φλόγες στο μπροστινό μέρος του σπιτιού του. Ο κ. Sauyson επιχείρησε να καταπολεμήσει τη φωτιά ενώ περίμενε την άφιξη των πυροσβεστών.

Οι αρχές υποπτεύονται βραχυκύκλωμα ως προκαταρκτική αιτία της πυρκαγιάς. Η Ιατροδικαστική Αστυνομία διενεργεί ενδελεχή έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια. Εν τω μεταξύ, διεξάγονται εκτιμήσεις για να διαπιστωθεί το πλήρες μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν από το συμβάν.

Η κοινότητα φέρεται να έχει συσπειρωθεί γύρω από τον κ. Sauyson, παρέχοντας υποστήριξη καθώς περιηγείται στον απόηχο αυτής της απροσδόκητης τραγωδίας.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.