Τέσσερις ξένοι τουρίστες διασώθηκαν αφού χάθηκαν στο ακρωτήριο Krating στο Rawai

Rawai -

Τέσσερις ξένοι τουρίστες βοηθήθηκαν αφού χάθηκαν στο ακρωτήριο Krating στο Rawai την Τρίτη (9 Απριλίουth).

Το προσωπικό του δήμου Rawai ενημερώθηκε για το περιστατικό από ένα ξενοδοχείο στο Rawai. Ενημερώθηκαν από άγνωστους ξένους τουρίστες ότι οι φίλοι τους είχαν χαθεί στο ακρωτήριο Krating. Πυροσβέστες και ναυαγοσώστες βγήκαν για να τους αναζητήσουν χρησιμοποιώντας μια τοποθεσία GPS που έστειλε η χαμένη ομάδα τουριστών.

Η τοποθεσία τους ήταν ανάμεσα στο ξενοδοχείο και την κορυφή του ακρωτηρίου που ήταν περίπου 500 μέτρα μακριά. Τελικά βρήκαν τους τέσσερις ξένους τουρίστες που χρειάστηκαν περίπου μιάμιση ώρα για να βρουν. Βρέθηκαν όλοι ασφαλείς και μεταφέρθηκαν πίσω στο ξενοδοχείο.

Οι εν λόγω τουρίστες δεν αναγνωρίστηκαν στον Τύπο.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.