Φωτιά στον Δήμο Rassada Συναγερμός σε στελέχη και στελέχη

Πουκέτ -

Φωτιά ξέσπασε στον Δήμο Rassada που ανησύχησε τους αξιωματούχους και το προσωπικό το πρωί της Τρίτης (9 Απριλίουth).

Οι πυροσβέστες της Rassada ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 9:00 π.μ. στον δήμο Rassada στον δρόμο Rassada Nusorn στη Rassada, στο Mueang Phuket. Στο σημείο έφτασαν με πολλά πυροσβεστικά οχήματα και διαπίστωσαν ότι η φωτιά ήταν φλεγόμενη.

Από το κτίριο του πρώτου ορόφου έβγαινε καπνός. Προσωπικό και αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του Δημάρχου Rassada, κ. Nakarin Yorsangrat, εργάζονταν μέσα στο κτίριο. Όλοι οι υπάλληλοι και το προσωπικό κατάφεραν να διαφύγουν με επιτυχία από το κτίριο. Χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά.

Ο δήμαρχος Rassada κ. Nakarin είπε στο Phuket Express ότι μύρισε κάτι να καίει και αυτός και το προσωπικό προσπάθησαν να βρουν την πηγή. Στη συνέχεια είδαν φωτιά στο ταβάνι μέσα σε μια αποθήκη που χρησιμοποιείται για τη φύλαξη εγγράφων. Κάποιος έσπρωξε τον συναγερμό πυρκαγιάς και κάλεσε πυροσβέστες.

Κάποια έγγραφα καταστράφηκαν από τη φωτιά. Η αιτία της πυρκαγιάς φέρεται να οφείλεται σε βραχυκύκλωμα ηλεκτρικού ρεύματος και κανείς δεν τραυματίστηκε.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.