Πρωθυπουργός Επικεφαλής Περιοδεία Επιθεώρησης στο Koh Samui

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Πρωθυπουργός Srettha Thavisin ηγείται μιας περιοδείας επιθεώρησης στην περιοχή Koh Samui, στην επαρχία Surat Thani σήμερα (7 Απριλίου), αφού είχε προγραμματιστεί να συμμετάσχει σε μια σειρά συναντήσεων και δημόσιων δεσμεύσεων με τοπικούς αξιωματούχους και δεκάδες κατοίκους.

Η ατζέντα της ημέρας ξεκινά με ζωντανή μετάδοση στις 10:30 π.μ., όπου ο πρωθυπουργός θα επιβλέπει την πρόοδο του έργου κατασκευής του μεγάλου τερματικού σταθμού κρουαζιέρας στο Laem Hin Khom. Η ανάπτυξη αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για την ενίσχυση των τουριστικών υποδομών και τη στήριξη της οικονομικής ανάπτυξης στο Surat Thani και στη νότια περιοχή.

Στις 11:15 π.μ., η εστίαση μετατοπίζεται στην περιβαλλοντική διαχείριση με μια επιθεώρηση των λύσεων διαχείρισης απορριμμάτων που εφαρμόζονται σε μια μονάδα αποτέφρωσης στο Samui. Το ταξίδι είναι αφιερωμένο στην αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προκλήσεων και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων σε κοντινές κοινότητες.

Συνεχίζοντας τις δραστηριότητες της ημέρας, στις 1:20 μ.μ., η Srettha έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί μια φυτεία durian που λειτουργεί από την Chainarong Thongsuk για να συζητήσει τη γεωργική καινοτομία και την υποστήριξη των τοπικών αγροτών, συμβάλλοντας στη βιωσιμότητα του γεωργικού τομέα.

Η περιοδεία ολοκληρώνεται με μια ζωντανή εκδήλωση στις 2:00 μ.μ., κατά τη διάρκεια της οποίας ο Srettha έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί με μέλη της κοινότητας, να επισκεφθεί μια έκθεση προϊόντων OTOP και να διευθύνει μια ολοκληρωμένη συνάντηση στο Δημοτικό Γραφείο του Koh Samui. Πραγματοποιείται επίσης μια επιτόπια συνάντηση για να συζητηθούν και να προωθηθούν τα μελλοντικά αναπτυξιακά σχέδια του Surat Thani.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.


Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.