Διεθνή αεροδρόμια προετοιμάζονται για τους αναμενόμενους ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια του Songkran

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Καθώς η Ταϊλάνδη προετοιμάζεται για το φεστιβάλ Songkran, τα διεθνή αεροδρόμιά της προετοιμάζονται για μια αναμενόμενη αύξηση των ταξιδιωτών. Το Υπουργείο Μεταφορών εκτιμά αύξηση 28.50% στους επιβάτες, με περίπου 2.61 εκατομμύρια ανθρώπους να αναμένεται να ταξιδέψουν μέσω αυτών των αεροδρομίων. Οι διεθνείς ταξιδιώτες αναμένεται επίσης να αυξηθούν κατά 46% σε 1.65 εκατομμύρια, και οι επιβάτες εσωτερικού αναμένεται να αυξηθούν κατά 6.59%, φτάνοντας περίπου τους 962,362.

Την περίοδο του φεστιβάλ αναμένεται να πραγματοποιηθούν συνολικά 15,113 πτήσεις, αυξημένες κατά 16.71% από πέρυσι, με προγραμματισμένες 8,682 διεθνείς και 6,431 πτήσεις εσωτερικού. Μεγάλοι κόμβοι, συμπεριλαμβανομένων των αεροδρομίων Suvarnabhumi και Don Mueang, έχουν κάνει εκτεταμένες προετοιμασίες για να φιλοξενήσουν τον αναμενόμενο όγκο επιβατών.

Έχουν εφαρμοστεί διάφορες πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας μέσα στην έντονη κίνηση. Αυτά περιλαμβάνουν την προσφορά δωρεάν στάθμευσης σε ορισμένες περιοχές και την προώθηση της χρήσης περιπτέρων αυτοεξυπηρέτησης για ταχύτερο check-in και διεκπεραίωση αποσκευών. Η Airports of Thailand (AOT) ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί στενά τις λειτουργίες για να διασφαλίσει ότι όλα λειτουργούν ομαλά και με ασφάλεια.

Ο Κρατικός Σιδηρόδρομος της Ταϊλάνδης έχει επίσης τροποποιήσει το σύστημα κρατήσεων εισιτηρίων για να καλύψει καλύτερα την υψηλή ζήτηση που αναμένεται κατά τη διάρκεια του Songkran, παρατείνοντας την περίοδο για προκαταβολικές κρατήσεις. Μέσω αυτών των μέτρων, το Υπουργείο Μεταφορών έχει εκφράσει την πεποίθησή του για την ομαλή διαχείριση της αύξησης της ταξιδιωτικής δραστηριότητας, δίνοντας παράλληλα προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ευκολία όλων των ταξιδιωτών.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.