28 χώρες διαγωνίστηκαν στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ 'TAT Samui Open

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Κορυφαίοι αθλητές από 28 χώρες και την Ταϊλάνδη διαγωνίστηκαν στο 'TAT Samui Open Beach Volleyball Tournament'.

η 6th Το ετήσιο τουρνουά Samui Open Beach Volleyball πραγματοποιήθηκε στο Koh Samui, Ταϊλάνδη 29, 30 & 31 Μάρτιος 2024 στο SEEN Beach Club και αποδείχθηκε εξαιρετική επιτυχία για όλους τους εμπλεκόμενους. Το συναρπαστικό αθλητικό γεγονός αποδείχθηκε μεγάλη ώθηση για τον Αθλητικό Τουρισμό για τη Νότια Ταϊλάνδη και το Κο Σαμούι. 

Το Διεθνές Τουρνουά με έδρα το Σαμούι ξεκίνησε από τη διοργανώτρια Biggs Island Productions (BIP) το 2016, αναγνωρίζοντας το αυξανόμενο παγκόσμιο ενδιαφέρον για το Beach Volley και έκτοτε διεξάγεται κάθε χρόνο στο Koh Samui. Το διοργανωμένο τουρνουά BIP παρουσιάστηκε από την Tourism Authority Thailand (TAT) & Amazing Thailand, και φιλοξενήθηκε από το SEEN Beach Club/Avani Hotel Chaweng και υποστηρίχθηκε από τον Δήμο Koh Samui (Tessaban).

Οι 88 θέσεις ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ του 2024 είχαν συμπληρωθεί αρκετούς μήνες νωρίτερα, από νωρίς που καυχώνονταν για συναρπαστικό παιχνίδι που θα ακολουθούσε στο τριήμερο. Οι ομάδες διαγωνίστηκαν σε τέσσερα τμήματα (ανδρών 2X2, γυναικών 2X2, Mix 2X2 Quads 4X4) για το χρηματικό έπαθλο 100,000 THB και τα τρόπαια, τα μετάλλια, τα κουπόνια χορηγών και τον εξοπλισμό και την ένδυση βόλεϊ.

Ο καιρός ήταν τέλειος καθώς άρχισαν οι αγώνες, με τον ήλιο να δύει σε εξαιρετικό παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκεια των τριών ημερών των αγώνων. Περίπου 600 ενθουσιώδεις θεατές παρακολούθησαν τη διεθνή εκδήλωση σε πολυήμερη εκδήλωση, απολαμβάνοντας συναρπαστικό παιχνίδι από τους 135 κορυφαίους αθλητές που εκπροσωπούν 28 χώρες από την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Αυστραλία και την Ασία. 

Τα ξενοδοχεία Koh Samui που χρησιμοποιούνται επίσημα από τους παίκτες και τους θεατές του Τουρνουά περιλαμβάνουν το Avani Chaweng Hotel, το KC Beach Club, το Nantra Hotel Chaweng και το Green Hotel Chaweng. Οι παίκτες και οι θεατές απολάμβαναν τη νυχτερινή διασκέδαση στο SEEN Beach Club, στο Charlie's House Restaurant, στο Tropical Murphy's Restaurant & Bar και στο Lost Beach Bar & Restaurant Chaweng. Οι δραστηριότητες της ημέρας της εκδήλωσης που απολάμβαναν περιελάμβαναν την περιήγηση στο νησί του κ. Ung 4×4, το Samui Disc Golf, το Samui Quad Motor Tour, το KC Beach Club σε μπουφέ και την περιήγηση με σκάφος του Neverland στο θαλάσσιο πάρκο Angthong.

«Είμαστε περήφανοι που προωθούμε το beach volley στη Νότια Ασία και στο Koh Samui και διοργανώνουμε αυτή την ετήσια εκδήλωση στο όμορφο νησί μας», δήλωσε ο παραγωγός Cord Biggs. «Μαζί με τους κύριους χορηγούς μας, ειλικρινή εκτίμηση δίνεται επίσης σε όλους τους Υποστηρικτές του νησιού μας που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους του χρόνου στις 7th ετήσιο τουρνουά Samui Open Beach Volley!»  

Μαζί με τους Παρουσιάζοντες & Κύριους Χορηγούς, αποδίδεται ειλικρινής εκτίμηση και στο Island 

Supporters 69 Slam, Trend Fashion, Lost Beach Bar, Samui Padel, Crawshaws Solicitor, Bar Bowls Samui, Monkey Samui Golden Ale, Black Sticky, Discovery Divers, IAM Sportswear, Charlie's House Bar, Topical Murphys, Samui Disc Golf, Samui Rescue and B2 Ανάπτυξη.

Επικοινωνία μέσων: Cord Biggs; Τηλ/WhatsApp: +66898737172

Φωτογραφία: Antonio Tadeu Dias

Σύνδεσμος φωτογραφίας: https://www.facebook.com/SamuiOpen

Σύνδεσμος βίντεο: https://www.youtube.com/@samui-open

Ερωτήσεις & γενικές πληροφορίες επικοινωνία: [προστασία μέσω email] 

Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά επισκεφθείτε τη διεύθυνση: facebook.com/SamuiOpen 

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.