Χρόνια πολλά στη Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Maha Chakri Sirindhorn!

Ταϊλάνδη-

Σε αυτήν την ευνοϊκή περίσταση, το Βασίλειο της Ταϊλάνδης γιορτάζει τα γενέθλια της πριγκίπισσας Maha Chakri Sirindhorn, η οποία γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1955. Ως το τρίτο παιδί των Μεγαλειοτήτων τους, του Βασιλιά και της Βασίλισσας της Ταϊλάνδης, άφησε ανεξίτηλο σημάδι στις καρδιές του λαού της.

Μια Φιλανθρωπική Καρδιά

Η ακλόνητη δέσμευση της πριγκίπισσας Sirindhorn για τη βελτίωση της ευημερίας των πολιτών έχει συγκεντρώσει θαυμασμό τόσο εντός της Ταϊλάνδης όσο και εκτός των συνόρων της. Ως αφοσιωμένη φιλάνθρωπος, έχει υποστηρίξει γενναιόδωρα μια ποικιλία αναπτυξιακών έργων που στοχεύουν στην αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων όπως η εκπαίδευση, η υγειονομική περίθαλψη, η υγιεινή, οι υδάτινοι πόροι και η γεωργία μεταξύ των πιο ευάλωτων κοινοτήτων της χώρας.

Ενότητα και Εθνική Υπερηφάνεια

Οι άνθρωποι της Ταϊλάνδης από όλα τα κοινωνικά στρώματα συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν αυτήν την ξεχωριστή μέρα τον Απρίλιο. Πολλοί φοράνε το μωβ χρώμα, συμβολίζοντας το Σάββατο—την ημέρα που γεννήθηκε η πριγκίπισσα. Το πρωί, οι Ταϊλανδοί προσφέρουν ελεημοσύνη στους μοναχούς, εκφράζοντας τις εγκάρδιες ευχές τους για τη μακροζωία της πριγκίπισσας. Οι δημόσιοι χώροι και οι ναοί καθαρίζονται σχολαστικά, αντανακλώντας τη βαθιά αίσθηση ενότητας και εθνικής υπερηφάνειας που είναι τόσο ζωτικής σημασίας για τον λαό της Ταϊλάνδης.

Της Βασιλικής Υψηλότητας Πριγκίπισσα Maha Chakri Sirindhorn, είθε η μέρα σας να είναι γεμάτη χαρά, ευλογίες και τη ζεστασιά της αγάπης του έθνους.

Οι φωτογραφίες είναι από μια πρόσφατη συγκέντρωση τον Φεβρουάριο για να δείξουν την υποστήριξη στην αγαπημένη πριγκίπισσα στην Πατάγια.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.