Ινδός αναβάτης μοτοσικλέτας συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Ινδός αναβάτης μοτοσικλέτας συνελήφθη στην Πατόνγκ επειδή οδηγούσε μεθυσμένος την Τρίτη νωρίς το πρωί (2 Απριλίουnd).

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι είχε δημιουργήσει ένα αστυνομικό σημείο ελέγχου στην οδό Taweewong. Στη 1:14 π.μ., ο ύποπτος που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Rahil, 34, Ινδός υπήκοος, σταμάτησε στο σημείο ελέγχου.

Έγινε αλκοολούχο τεστ που έδειξε 80 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό αλκοόλ που ήταν πάνω από το όριο των 50. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αυτός ήταν ο δεύτερος μεθυσμένος ξένος οδηγός που συνελήφθη στην Πατόνγκ αυτόν τον μήνα. Τουλάχιστον εννέα αλλοδαποί οδηγοί συνελήφθησαν στην Πατόνγκ τον περασμένο μήνα, όπως φαίνεται παρακάτω.

Η αστυνομία της Πατόνγκ έχει επικεντρωθεί ιδιαίτερα σε ξένους οδηγούς και τουρίστες που παραβιάζουν τους νόμους της Ταϊλάνδης μετά από μια σειρά υψηλού προφίλ περιπτώσεων τουριστών και πρώην παλαιών που συμπεριφέρθηκαν άσχημα στο Πουκέτ και την Ταϊλάνδη, προκάλεσαν αρνητική προσοχή από τους κατοίκους της περιοχής.

Στην Ταϊλάνδη, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ λαμβάνεται σοβαρά υπόψη, με αυστηρές κυρώσεις για την αποτροπή μιας τέτοιας συμπεριφοράς. Αν πιαστούν να οδηγούν σε κατάσταση μέθης, τα άτομα μπορεί να αντιμετωπίσουν τις ακόλουθες συνέπειες:

1. Χρόνος φυλάκισης: Οι παραβάτες μπορεί να φυλακιστούν έως και ένα έτος.

2. Πρόστιμα: Το πρόστιμο για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης κυμαίνεται από 5,000 έως 20,000 μπατ Ταϊλάνδης.

3. Αναστολή ή ανάκληση άδειας: Οι καταδικασθέντες οδηγοί ενδέχεται να ανασταλούν ή να ανακληθούν οι άδειές τους για περίοδο έως και έξι μηνών

Ένας Ρώσος συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στην Πατόνγκ νωρίς το πρωί της Δευτέρας (1 Απριλίουst).

Ένας Ιρανός και Ινδός συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ την Πέμπτη (28 Μαρτίουth).

Ένας Ρώσος συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος στην Πατόνγκ. Αυτό κάνει επτά συνολικά αλλοδαπούς να συλλαμβάνονται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ σε τρεις ημέρες στο Πουκέτ.

Ένας Ινδός, ένας Βρετανός και ένας Γάλλος οδηγός συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ένας Γάλλος, ένας Μαροκινός και ένας Βρετανός συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Αυτό κάνει έξι συνολικά αλλοδαπούς να συλλαμβάνονται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.