Ρώσος τουρίστας ανατρέπεται πάνω από επτά πόλους ισχύος σε τροχαίο ατύχημα στο Πουκέτ

ΦΩΤΟ: เหยี่ยวข่าว ภูเก็ต Newshawk Phuket

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος τουρίστας τράκαρε με το αυτοκίνητό του και αναποδογύρισε πάνω από επτά στύλους ηλεκτρικού ρεύματος στο Πουκέτ.

Το ατύχημα συνέβη στην οδό Saiyuan στο Rawai του Πουκέτ, στις 29 Μαρτίου 2024. Ο 30χρονος Ρώσος τουρίστας, ο οποίος δεν μπορούσε να ταυτοποιηθεί αμέσως, οδηγούσε ένα κόκκινα επιμεταλλωμένα σεντάν όταν έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε στύλο ρεύματος . Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο γύρισε πολλές φορές και χτύπησε πολλά άλλα οχήματα και κτίρια.

Στο δυστύχημα καταρρίφθηκαν επτά κολώνες ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ πέντε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες υπέστησαν ζημιές. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Η αστυνομία του Πουκέτ είπε ότι ο τουρίστας θα κατηγορηθεί για καταστροφή δημόσιας περιουσίας και πρόκληση ζημιάς σε περιουσία άλλων ανθρώπων. Οι αστυνομικοί περιμένουν επίσης τα αποτελέσματα του αλκοολικού ελέγχου αίματος για να διαπιστωθεί εάν ο τουρίστας οδηγούσε μεθυσμένος.

Κάτοικοι της περιοχής σχολίασαν ότι ο τουρίστας οδηγούσε πολύ γρήγορα πριν το ατύχημα.

ΦΩΤΟ: เหยี่ยวข่าว ภูเก็ต Newshawk Phuket
ΦΩΤΟ: เหยี่ยวข่าว ภูเก็ต Newshawk Phuket
ΦΩΤΟ: เหยี่ยวข่าว ภูเก็ต Newshawk Phuket
ΦΩΤΟ: เหยี่ยวข่าว ภูเก็ต Newshawk Phuket
Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.