Έφηβος συνελήφθη μετά από περιστατικό πυροβολισμών στο Κάθου του Πουκέτ

Kathu, Ταϊλάνδη – Ένας 17χρονος έφηβος συνελήφθη από τις αρχές αφού φέρεται να πυροβόλησε έναν 16χρονο έφηβο στην πόλη Kathu. Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, η αστυνομία του Kathu έλαβε ειδοποίηση από το νοσοκομείο Patong στις 3:27 π.μ. για το συμβάν. Ο τραυματίας έφηβος, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό λόγω ηλικίας, είχε τραυματιστεί από πυροβολισμό στο χέρι. Διηγήθηκε στην αστυνομία ότι αυτός και οι φίλοι του επέβαιναν σε μια μοτοσικλέτα κατά μήκος του δρόμου Kathu – Na Koh όταν τους πλησίασε ένα φορτηγό. Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί προς το μέρος τους.

Παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε, ο 16χρονος αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του αντί να ζητήσει άμεση ιατρική βοήθεια. Μόνο όταν η μητέρα του αντιλήφθηκε την κατάστασή του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία.

Η έρευνα προχώρησε γρήγορα καθώς οι αρχές εξέτασαν πλάνα CCTV από τον τόπο του συμβάντος. Εντός της ίδιας ημέρας, ταυτοποίησαν με επιτυχία τον ύποπτο: έναν 17χρονο έφηβο, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό λόγω ανήλικου Κατά τη σύλληψή του, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα χειροποίητο όπλο μαζί με πέντε σφαίρες.

Ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι ο 16χρονος έφηβος φέρεται να τον είχε απειλήσει πριν από το συμβάν, με αποτέλεσμα να καταδιώξει και να πυροβολήσει. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβώσει τις κατάλληλες νομικές ενέργειες.

Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, το νομικό σύστημα θα καθορίσει τις συνέπειες για τον κατηγορούμενο έφηβο. Το τραυματισμένο θύμα αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, αλλά ο συναισθηματικός αντίκτυπος του περιστατικού μπορεί να παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.