Το Koh Samui παρουσιάζει έκρηξη τουρισμού: Πλήρως κρατημένες πτήσεις και ξενοδοχεία εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου

Surat Thani-

Στις 27 Μαρτίου 2024, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Koh Samui ανέφεραν ότι ένας μεγάλος αριθμός ξένων τουριστών συρρέουν στο Koh Samui, Surat Thani. Αναφέρθηκε ότι η Bangkok Airways είχε πλήρη κράτηση για 43 πτήσεις τον Μάρτιο και εκτιμήθηκε ότι περισσότερα από 4,500 άτομα επισκέπτονταν καθημερινά το Koh Samui.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Koh Samui, η πλειοψηφία των τουριστών επισκέπτεται το Koh Samui για χαλάρωση το καλοκαίρι στην Ταϊλάνδη. Η παραλία Chaweng, ένας δημοφιλής παραλιακός προορισμός για ξένους τουρίστες, έχει πολλές διαθέσιμες δραστηριότητες, όπως ηλιοθεραπεία, θαλάσσια σπορ και άλλες δραστηριότητες ψύξης.

Ωστόσο, δεδομένου ότι το καλοκαίρι στην Ταϊλάνδη ήταν συνήθως καυτό, πολλά ξενοδοχεία στο Koh Samui είχαν κρατηθεί πλήρως μέχρι την τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ Songkran τον Απρίλιο, δημιουργώντας τεράστιο εισόδημα για τους ντόπιους, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Koh Samui.

Η κυρία Pimphon Thongsuk, η διευθύντρια του ξενοδοχείου του Fair House, στο υποκατάστημα Koh Samui, αποκάλυψε δημόσια ότι αυτή η εποχή του χρόνου ήταν η υψηλότερη σεζόν, καθώς ένας μεγάλος αριθμός ξένων τουριστών αυξήθηκε. Πολλοί τουρισμός, ξενοδοχεία και θέρετρα, και άλλες επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό είχαν τεράστια κέρδη.

Επιπλέον, η στάθμη της θάλασσας και τα κύματα ήταν πολύ κατάλληλα για δραστηριότητες νερού και παραλίας με ασφάλεια, παρατήρησε ο Πίμφον.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.