Αυστραλός φέρεται να κλέβει μεγάλο ποδήλατο στο Koh Samui

ΦΩΤΟ: MGR Online

Surat Thani -

Ένας 56χρονος Αυστραλός συνελήφθη την Τρίτη (26 Μαρτίουth) αφού φέρεται να έκλεψε μια μηχανή στο νησί Samui.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Bophut, συνταγματάρχης Denduang Thongsrisuk είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβαν τον ύποπτο, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως MR. ΧΕΛΜΟΥΤ, 56, Αυστραλός υπήκοος. Το Επαρχιακό Δικαστήριο του Σαμούι εξέδωσε αρχικά ένταλμα σύλληψης εναντίον του στις 22 Μαρτίουnd, 2024 για νυχτερινή κλοπή.

Συνελήφθη όταν έφτασε στην Τουριστική Αστυνομία του Σαμούι για να ζητήσει να πάει έξω από την εγγεγραμμένη περιοχή για την παράταση της βίζας του. Η τουριστική του βίζα 90 ημερών έληξε την Τρίτη (26 Μαρτίουth). Η Τουριστική Αστυνομία έλεγξε το σύστημα πριν βρει ένταλμα σύλληψης του. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Bophut για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Τον Μάρτιο 2nd, 2024 στις 3:00 π.μ. ο Αυστραλός ύποπτος φέρεται να έκλεψε ένα μεγάλο ποδήλατο από ένα κατάστημα ενοικίασης οχημάτων κοντά σε ένα νοσοκομείο. Το κλεμμένο μηχανάκι που του κατέσχεσαν οι αστυνομικοί είχε τροποποιηθεί αλλάζοντας χρώμα και άλλαξε από κόκκινη πινακίδα σε λευκή.

ΚΥΡΙΟΣ. Ο HELMUT δεν έδωσε αμέσως καμία δήλωση στον Τύπο ή καμία έκκληση.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.