Η Ταϊλάνδη και η Ινδία θα αυξήσουν τη συχνότητα των πτήσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο κ. Suthipong Kongpool, Διευθυντής της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, μαζί με κυβερνητικούς αξιωματούχους της Ταϊλάνδης και αξιωματούχους αεροπορικών εταιρειών, συζήτησαν το θέμα της αύξησης του αριθμού πτήσεων μεταξύ Ταϊλάνδης και Ινδίας με τον κ. Asangba Chuba Ao, Κοινό Γραμματέα, Υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας της Ινδίας , μαζί με εκπροσώπους του Υπουργείου Πολιτικής Αεροπορίας της Ινδίας, της Ινδικής Πρεσβείας και των ινδικών αεροπορικών εταιρειών.

Η αύξηση θα γίνει σε δύο στάδια των 7,000 θέσεων κάθε φορά. Η Ταϊλάνδη συμφώνησε να ανοίξει τέσσερα νέα επιπλέον σημεία κλήσης ή προορισμούς για ινδικούς αερομεταφορείς. Αυτά περιλαμβάνουν το Chiang Rai, το Hat Yai, το Surat Thani και το Udon Thani.

Το αποτέλεσμα αυτής της διαπραγμάτευσης θα επιτρέψει στις αεροπορικές εταιρείες και από τις δύο πλευρές να πετούν με περισσότερες θέσεις και θα ενισχύσει περαιτέρω τη χωρητικότητα και τη συχνότητά τους, παράλληλα με την επέκταση των ευκαιριών για πτήσεις σε δευτερεύουσες πόλεις.

Η Ινδία είναι μια από τις πιο σημαντικές αγορές επισκεπτών της Ταϊλάνδης. Πέρυσι, ο αριθμός των Ινδών ταξιδιωτών ανήλθε σε 1.62 εκατομμύρια, καθιστώντας την την τέταρτη μεγαλύτερη αγορά. Τα έσοδα που προέκυψαν από τις δαπάνες των Ινδών ταξιδιωτών ανήλθαν σε πάνω από 63 δισεκατομμύρια μπατ το 2023. Φέτος, στις 19 Φεβρουαρίου, η Ινδία κατέλαβε την πέμπτη θέση με 262,986 αφίξεις, σύμφωνα με στοιχεία της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης. Αυτό θα συμβάλει επίσης στην προώθηση περισσότερων ταξιδιών σε κύριες και δευτερεύουσες πόλεις, γεγονός που προωθεί τα ταξίδια και τον τουρισμό και στις δύο χώρες.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.