Κορυφαίες ιστορίες Εθνικής Ταϊλάνδης από την περασμένη εβδομάδα: Massive Gambling Den Raid και άλλα

Ακολουθεί μια ματιά στις κορυφαίες ιστορίες ΕΘΝΙΚΗΣ Ταϊλάνδης, που επιλέχθηκαν από την Εθνική μας ομάδα Pattaya News/TPN, από την περασμένη εβδομάδα, Δευτέρα 18 Μαρτίου έως Κυριακή 24 Μαρτίου 2024.

Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο σημασίας, αλλά παρατίθενται με τη σειρά ημερομηνίας δημοσίευσης.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες ιστορίες!

1. Ο αρχηγός του κόμματος Pheu Thai συζητά τις σχέσεις Ταϊλάνδης-Καμπότζης και την τουριστική συνεργασία ASEAN κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Καμπότζη.
Η κ. Paetongtarn Shinawatra, ηγέτης του Pheu Thai Party, οδήγησε την εκτελεστική επιτροπή του κόμματος να επισκεφθεί την Καμπότζη για πολιτικές συζητήσεις για την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

2. Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Anutin ηγείται της επιχείρησης μαζικής επιδρομής τζόγου στο Nonthaburi, πάνω από 300 παίκτες που συλλαμβάνονται.
Η αστυνομία κατέσχεσε μετρητά και μάρκες καζίνο αξίας άνω των 320 εκατομμυρίων μπατ και άνω των 300 εκατομμυρίων μπατ σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Περισσότεροι από 300 παίκτες συνελήφθησαν, σύμφωνα με την αστυνομία.

3. Οι αρχές της Ταϊλάνδης αποκαλύπτουν ότι παράνομοι μετανάστες εργάτες αναλαμβάνουν θέσεις εργασίας στην Ταϊλάνδη σε τουριστικές περιοχές
Οι μετανάστες εργάτες φέρεται να αναλαμβάνουν παράνομα τις δουλειές των Ταϊλανδών σε τουριστικά αξιοθέατα και εμπορικές περιοχές στην Μπανγκόκ, την Πατάγια, το Πουκέτ, το Τσιάνγκ Μάι και άλλες τοποθεσίες και επιθεωρήθηκαν από τις αρχές της Ταϊλάνδης.

4. Οι κορυφαίοι αστυνομικοί της Ταϊλάνδης μεταφέρθηκαν στο γραφείο του πρωθυπουργού προσωρινά κατά τη διάρκεια της έρευνας για τον τζόγο
Srettha εξέδωσε διαταγή για την προσωρινή μεταφορά της Πολ. Γεν. Surachet και Πολ. Στρατηγός Torsak για 60 ημέρες για να ασκήσουν το καθήκον τους στο Γραφείο του Πρωθυπουργού. Πολ. Ο στρατηγός Kittirat Phanphet, ο αναπληρωτής αστυνομικός διοικητής, διορίστηκε ως αναπληρωτής γενικός επίτροπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης.

5. Οι αρχές της Ταϊλάνδης καταδιώκουν υπόπτους εμπρησμούς σε νότιες επαρχίες μετά από 45 ταυτόχρονες επιθέσεις
Οι ομάδες των υπόπτων είχαν ολοκληρωμένα σχέδια και ήταν καλά προετοιμασμένες. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, περισσότερα από 100 άτομα φέρεται να διασκορπίστηκαν και τράπηκαν σε φυγή μετά από εμπρηστικές επιθέσεις σε τρεις επαρχίες.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, να είστε ασφαλείς!

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The TPN National.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.