Η Ταϊλάνδη κατατάσσεται στη 2η πιο ελκυστική επενδυτική τοποθεσία στην Ασία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Ταϊλάνδη κατατάσσεται ως η δεύτερη πιο ελκυστική τοποθεσία επενδύσεων μεταξύ των αναδυόμενων και αναπτυσσόμενων χωρών στην Ασία.

Η Ταϊλάνδη έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση μεταξύ των αναδυόμενων και αναπτυσσόμενων χωρών στην Ασία, σύμφωνα με τον πρόσφατο Παγκόσμιο Δείκτη Ευκαιριών (GOI) 2024, από το Ινστιτούτο Milken.

Ο σκοπός του δείκτη είναι να προσφέρει ζωτικής σημασίας πληροφορίες σε επενδυτές που αναζητούν ευκαιρίες εκτός των τοπικών τους αγορών. Ο δείκτης βασίζεται σε 100 δείκτες που ταξινομούνται σε πέντε κατηγορίες: Επιχειρηματική Αντίληψη, Οικονομικές Θεμελιώδεις Αρχές, Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, Θεσμικό Πλαίσιο και Διεθνή Πρότυπα και Πολιτική.

Η Ταϊλάνδη κατέχει την 21η θέση στην κατηγορία της Επιχειρηματικής Αντίληψης, την 22η στις Οικονομικές Βασικές Αρχές, την 29η στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, την 51η στο Θεσμικό Πλαίσιο και την 68η στα Διεθνή Πρότυπα και Πολιτική.

Οι πέντε κορυφαίες αναδυόμενες και αναπτυσσόμενες χώρες είναι η Μαλαισία, η Ταϊλάνδη, η Κίνα, η Ινδονησία και το Βιετνάμ.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.