Ένοπλος συνελήφθη στο Πουκέτ αφού φέρεται να σκότωσε δύο ανθρώπους

Πουκέτ-

Σε μια σημαντική ανακάλυψη, το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) συνέλαβε έναν δραπέτη ένοπλο στο Πουκέτ την Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024. Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε ως η 32χρονη Thanya 'Bom', συνελήφθη σε ένα πολυκατάστημα στο Wichit, Πόλη του Πουκέτ.

Η Thanya βρισκόταν σε φυγή μετά από ένταλμα που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Surat Thani στις 23 Μαρτίου 2024, λέει η αστυνομία του Πουκέτ. Αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες όπως δολοφονία, παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών και οπλοφορία δημόσια χωρίς άδεια.

Η σύλληψη προέρχεται από ένα περιστατικό στις 22 Μαρτίου 2024, όταν η αστυνομία Don Sak στο Surat Thani ειδοποιήθηκε για έναν θανατηφόρο πυροβολισμό περίπου 200 μέτρα από τον σταθμό τους. Η υπόθεση, που συνδέεται με μια υποτιθέμενη διαμάχη παράνομου εμπορίου ναρκωτικών, έδειξε τον Thanya ως δράστη, λέει η αστυνομία. Συγκεκριμένα, η Thanya είχε προηγουμένως εμπλακεί στη δολοφονία μιας εξέχουσας επιχειρηματία στο Surat Thani το 2022 και είχε αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση κατά τη διάρκεια της δίκης.

Μετά από πληροφορία, η αστυνομία παρακολούθησε τη διαφυγή του Thanya στο Πουκέτ, οδηγώντας στη σύλληψή του. Από τότε μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Don Sak, όπου φέρεται να αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες εναντίον του. Η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αρχές ερευνούν βαθύτερα τις υποτιθέμενες εγκληματικές δραστηριότητες της Thanya.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.