Χιλιάδες ξένοι τουρίστες συρρέουν στο Koh Phangan για πάρτι με πανσέληνο εν μέσω εορταστικής ατμόσφαιρας

Surat Thani-

Στις 23 Μαρτίου 2024, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Surat Thani ανέφεραν ότι ένας μεγάλος αριθμός ξένων τουριστών ταξίδευε στο Koh Phangan και στο Koh Samui για να παρευρεθούν στο πάρτι της Πανσέληνου στις 24 Μαρτίου στην παραλία Haad Rin.

Εν τω μεταξύ, μια ροή ξένων τουριστών ταξίδεψε στο Koh Phangan και κράτησαν δωμάτια και θέρετρα ξενοδοχείων εκ των προτέρων για να συμμετάσχουν στο πάρτι της Πανσέληνου, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του Surat Thani.

Ο κ. Manop Saetiao, σύμβουλος του Συνδέσμου Προώθησης Τουρισμού Koh Phangan, αποκάλυψε δημόσια ότι ο εκτιμώμενος αριθμός ξένων τουριστών που παρευρέθηκαν στο τρίτο πάρτι της Πανσέληνου ήταν 7,000 έως 10,000 άτομα.

Αναφέρθηκε ότι πολλοί τουρίστες επισκέπτονταν επίσης καθημερινά το Koh Phangan και το Koh Samui, και ο τουρισμός θα ήταν πιο ζωντανός κατά τη διάρκεια του πάρτι της Πανσέληνου, σύμφωνα με τον σύμβουλο του Koh Phangan Tourism Promotion Association.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.