Θανατηφόρα μεγάλη σύγκρουση ποδηλάτου στο Πουκέτ κόστισε τρεις ζωές, άφησε μια νεαρή γυναίκα να τραυματιστεί σοβαρά

Πουκέτ-

Στις 2:47 π.μ., στις 24 Μαρτίου 2024, οι αστυνομικοί του Chalong έλαβαν αναφορά ατυχήματος για σύγκρουση μεγάλης μοτοσυκλέτας με μοτοσικλέτα στην Wiset Road, Mueang Phuket, Phuket, με αποτέλεσμα τρεις ζωές και έναν σοβαρό τραυματισμό.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του Πουκέτ και αστυνομικοί στάλθηκαν στον τόπο του ατυχήματος και βρήκαν ένα μπλε μεγάλο ποδήλατο και μια λευκή μοτοσικλέτα αναποδογυρισμένα στο δρόμο. Σε κοντινή απόσταση, δύο πτώματα αλλοδαπών και ένα πτώμα της Ταϊλάνδης βρίσκονταν στο δρόμο, τα ονόματα των οποίων αναγνωρίστηκαν δημόσια μόνο ως ο κ. Kristofer, 36, ο κύριος Magnus, 52, και η κυρία Kanokkan, 44, αντίστοιχα.

Ένα σοβαρά τραυματισμένο άτομο βρέθηκε στον τόπο του ατυχήματος και αναγνωρίστηκε δημόσια μόνο ως η κυρία Phattharawarin, 18 ετών. Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης παρείχαν τις πρώτες βοήθειες πριν τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο Chalong για άμεση ιατρική περίθαλψη.

Μετά από περαιτέρω αστυνομική έρευνα, αναφέρθηκε ότι ένας αλλοδαπός και μια Ταϊλανδή που επέβαιναν σε ένα μπλε μεγάλο ποδήλατο κατευθύνονταν στον κυκλικό κόμβο Chalong Five Intersection. Στο μεταξύ, ένας αλλοδαπός και μια Ταϊλανδή που επέβαιναν σε λευκό μηχανάκι κατευθύνονταν προς την ίδια κατεύθυνση.

Στο σημείο του ατυχήματος, το μπλε μεγάλο ποδήλατο συγκρούστηκε με το μικρότερο μηχανάκι με αποτέλεσμα να προκληθούν θύματα και σοβαροί τραυματισμοί, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση.

Ωστόσο, η αστυνομία ερευνούσε το τοπικό CCTV για να προσδιορίσει την ακριβή αιτία του ατυχήματος πριν συντονιστεί με τις πρεσβείες των θυμάτων για περαιτέρω επικοινωνία με τις οικογένειές τους σύμφωνα με το νόμο.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.