Η αστυνομία του Koh Phangan εισέβαλε στο πολωνικό κέντρο γιόγκα εν μέσω ισχυρισμών για σεξουαλική κακοποίηση

Surat Thani-

Στις 3:30 μ.μ., στις 23 Μαρτίου 2024, η τουριστική αστυνομία του Koh Phangan και οι αρμόδιες υπηρεσίες ξεκίνησαν μια επιθεώρηση ενός κέντρου γιόγκα μετά από καταγγελία από ντόπιους σχετικά με έναν αλλοδαπό που έκανε μαθήματα γιόγκα που φαινόταν ότι προκαλεί σεξουαλική παρενόχληση και δημοσιεύτηκε ιογενή και αμφιλεγόμενη βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Koh Phangan, Surat Thani.

Μετά την αστυνομική έρευνα στο Koh Phangan, μια ομάδα αλλοδαπών βρέθηκε να συμμετέχει σε ένα μάθημα γιόγκα στην αναφερόμενη τοποθεσία. Η ομάδα αλλοδαπών φέρεται να έδειξε σημάδια άγχους και πανικού και κάποιοι από αυτούς επιχείρησαν να διαφύγουν από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση του Koh Phangan, ο ιδιοκτήτης του χώρου αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κ. Michal, 46χρονος πολωνός υπήκοος. Ο Μιχάλ είπε στην αστυνομία ότι ίδρυσε το ινστιτούτο γιόγκα με διάφορα μαθήματα γιόγκα.

Σύμφωνα με τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, ο Michal ήταν ένας διάσημος YouTuber που διδάσκει γιόγκα και βιντεολόγια για τον τρόπο ζωής.

Ωστόσο, η αστυνομία του Koh Phangan βρήκε δύο αντικείμενα που μοιάζουν με ανδρικά γεννητικά όργανα στο ινστιτούτο γιόγκα, καθώς ο Michal φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι χρησιμοποιήθηκαν ως εξοπλισμός διδασκαλίας για μαθήματα γιόγκα. Η αστυνομία κατέσχεσε τα εξωγήινα αντικείμενα ως τεκμήρια.

Αρχικά, η αστυνομία του Koh Phangan ανέκρινε τον Michal, τον δηλωμένο ιδιοκτήτη του καταστήματος, και ανακάλυψε ότι ο Michal δεν είχε άδεια εργασίας. Στη συνέχεια, η αστυνομία συνόδευσε τον Michal στο αστυνομικό τμήμα του Koh Phangan για περαιτέρω νομική επεξεργασία και εξέταζε το ενδεχόμενο ανάκλησης της βίζας του.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.