Παράνομος Ρώσος ξεναγός συνελήφθη στο Thalang

Thalang -

Ένας παράνομος Ρώσος ξεναγός συνελήφθη στο Μάι Κάο την Παρασκευή (22 Μαρτίουnd).

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι στις 8:00 π.μ. της εν λόγω ημέρας συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως MR. IAKHIA, 28, Ρώσος υπήκοος. Συνελήφθη σε μια προβλήτα κοντά στην τοπική παραλία που ονομάζεται Pak Phra Beach στην υποπεριφέρεια Mai Khao, Thalang.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Tha Chatchai για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες ότι ήταν παράνομος ξεναγός καθώς και ως αλλοδαπός που έκανε προστατευμένη εργασία (ξεναγός). Το Phuket Express σημειώνει ότι οι ξεναγοί αποτελούν προστατευόμενο επάγγελμα στην Ταϊλάνδη και ότι οι άδειες εργασίας και οι βίζες δεν είναι διαθέσιμες σε αλλοδαπούς για αυτή τη δουλειά.

Σχετικά άρθρα:

Τουλάχιστον 98 βίζες έχουν ανακληθεί και 614 αλλοδαποί συνελήφθησαν στο Πουκέτ τους τελευταίους πέντε μήνες.

Ένας παράνομος ξεναγός στο Χονγκ Κονγκ συνελήφθη την Τρίτη (19 Μαρτίουth) στο Phuket Big Buddha στο Karon.

Ένας παράνομος Βρετανός ξεναγός συνελήφθη στο Phuket Big Buddha στο Karon.

Ένας Ρουμάνος συνελήφθη στην Πατόνγκ, αφού βρέθηκε να πωλεί πακέτα περιηγήσεων.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.