Τουριστική Αστυνομία και CP Όλα τα Ανοικτά Σημεία Αναφοράς Συμβάντων στα καταστήματα 7-ELEVEN

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το Γραφείο Τουριστικής Αστυνομίας συνεργάστηκε με την CP All Public Company Limited για τη δημιουργία σημείων αναφοράς περιστατικών για τουρίστες σε καταστήματα ψιλικών 7-ELEVEN, αρχικά πιλοτικά σε 20 σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς σε εθνικό επίπεδο.

Η πρωτοβουλία στοχεύει να ενισχύσει την άνεση και να διασφαλίσει την ασφάλεια των τουριστών, μετά το άνοιγμα της κυβέρνησης στους ξένους τουρίστες και τις προσπάθειες προώθησης της τουριστικής εικόνας της χώρας.

Το έργο ξεκίνησε με την εκπαίδευση εθελοντών από την Strong Tourism Community, καθώς και φύλακες και υπαλλήλους των καταστημάτων 7-ELEVEN, για να βοηθήσουν αποτελεσματικά τους τουρίστες. Τα παραρτήματα 7-ELEVEN που συμμετέχουν θα έχουν καθορισμένα σημεία αναφοράς και εκπαιδευμένο προσωπικό έτοιμο να παρέχει πληροφορίες και να συντονιστεί με την Τουριστική Αστυνομία.

Τα καταστήματα 7-ELEVEN είναι εύκολα προσβάσιμα και ανοιχτά όλο το 24ωρο, καθιστώντας τα ιδανικές τοποθεσίες για σημεία αναφοράς περιστατικών για την άμεση βοήθεια των τουριστών. Αυτό το έργο αντιπροσωπεύει μια συνεργασία μεταξύ του δημόσιου τομέα, του ιδιωτικού τομέα και των κοινοτήτων για την ενίσχυση της ασφάλειας και την ενίσχυση της θετικής εικόνας της Ταϊλάνδης στον τουρισμό.

Η εισαγωγή σημείων αναφοράς τουριστικών περιστατικών στα καταστήματα 7-ELEVEN αναμένεται να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των τουριστών στην ασφάλειά τους και να υποστηρίξει την πολιτική του κράτους για ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας της Ταϊλάνδης, δημιουργώντας εισόδημα για τη χώρα.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.