Ο ύποπτος συνελήφθη αφού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον κηπουρό στο Wichit

Πουκέτ-

Στο Wichit, ένας 55χρονος άνδρας ύποπτος συνελήφθη στο Patong μετά από θανατηφόρο καβγά που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 49χρονου με μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Wichit, όπως αναφέρει το Phuket Express, το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη, 19 Μαρτίου, σε στρατόπεδο εργασίας που βρίσκεται στο Soi Thep Anusorn, στο Wichit. Το θύμα, ο κ. Boonkamplan Boonchoo, ένας 49χρονος με καταγωγή από το Sisaket, υπέκυψε στα τραύματα από μαχαίρι. Μετά το περιστατικό, ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον ύποπτο, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Issara Khunpoechai, 55 ετών. Ο κ. Issara, ο οποίος αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για φόνο, συνελήφθη την Πέμπτη, 21 Μαρτίου, κατά μήκος της οδού 50 Years Hill στην Patong.

Ο κ. Issara ομολόγησε στις αρχές ότι είχε πιει αλκοόλ με τον κ. Boonkamplan την ημέρα του συμβάντος. Ακολούθησε λογομαχία που εξελίχθηκε σε σωματική αντιπαράθεση. Ο κ. Issara παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον κ. Boonkamplan δύο φορές με ένα μπουκάλι ουίσκι, κάτι που οδήγησε τον κ. Boonkamplan να πέσει στο έδαφος. Στη ζέστη της στιγμής, ο κ. Issara χρησιμοποίησε το σπασμένο γυάλινο μπουκάλι για να προκαλέσει ένα θανατηφόρο τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό του κ. Boonkamplan.

Στην Ταϊλάνδη, οι ποινές για φόνο μπορεί να είναι αυστηρές. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης, όποιος διαπράξει φόνο μπορεί να αντιμετωπίσει τη θανατική ποινή ή τη φυλάκιση για μια περίοδο 15-20 ετών. Η θανατική ποινή εκτελείται με θανατηφόρα ένεση.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η πραγματική ποινή μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες του εγκλήματος και τη διακριτική ευχέρεια του δικαστηρίου. Παράγοντες όπως ο προσχεδιασμός, η σκληρότητα ή η κατάσταση του θύματος μπορούν να επηρεάσουν τη σοβαρότητα της τιμωρίας.

Στην περίπτωση του κ. Issara Khunpoechai, εάν καταδικαστεί, θα μπορούσε ενδεχομένως να αντιμετωπίσει αυτές τις ποινές, με την επιφύλαξη των πορισμάτων και των αποφάσεων της δικαστικής διαδικασίας.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.