Κινέζος συνελήφθη στο Pa Klok για 653 ημέρες παραμονής

Πουκέτ -

Ένας Κινέζος συνελήφθη σε πολυτελή βίλα στο Πα Κλοκ για 653 ημέρες παραμονής.

Η Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Tian, ​​38 ετών, Κινέζος υπήκοος, σε μια πολυτελή βίλα κοντά στην παραλία Yamu στο Pa Klok, Thalang.

Ο κ. Tian είχε μπει στο Πουκέτ με τουριστική βίζα μόνο 60 ημερών. Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι ήξερε ότι παρέμενε, αλλά δεν έδωσε λόγο για τη μεγάλη παράταση. Ο κ. Tian οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράταση της βίζας του.

Σχετικά άρθρα:

Τουλάχιστον 98 βίζες έχουν ανακληθεί και 614 αλλοδαποί συνελήφθησαν στο Πουκέτ τους τελευταίους πέντε μήνες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.