Η έρευνα για αλλοδαπούς που χρησιμοποιούν Ταϊλανδούς υποψηφίους για να διευθύνουν επιχειρήσεις συνεχίζεται στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Στο Πουκέτ, η αστυνομία της Ταϊλάνδης ερευνά επιχειρήσεις ενοικίασης οχημάτων στην περιοχή Thalang για πιθανές παράνομες πρακτικές. Η έρευνα, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διοικητή της Περιφέρειας 8, Αντισυνταγματάρχη Suraphong Thanomjit, επικεντρώνεται στην υποψία ότι οι ξένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ενδέχεται να χρησιμοποιούν τους πολίτες της Ταϊλάνδης για να ανταποκριθούν στις νομικές απαιτήσεις.

Στις 19 Μαρτίου, αξιωματούχοι εξέτασαν αρκετές επιχειρήσεις ενοικίασης οχημάτων στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn του Thalang, όπου πιστεύεται ότι αλλοδαποί, που παρουσιάζονται ως τουρίστες, έχουν δημιουργήσει επιχειρήσεις με ονομαστικούς μετόχους υπηκόους Ταϊλάνγκ. Αυτές οι επιχειρήσεις πιστεύεται ότι αργότερα μεταβίβασαν μετοχές σε ξένους ιδιοκτήτες και απασχόλησαν παράνομα εργάτες που δεν ήταν Ταϊλανδοί.

Το πεδίο εφαρμογής των υπό εξέταση επιχειρήσεων περιλαμβάνει ενοικιάσεις οχημάτων και μακροχρόνιων ακινήτων, καθώς και ιδιοκτησία οχημάτων και κατοικιών. Υποστηρίζεται επίσης ότι αυτοί οι ξένοι επιχειρηματίες έχουν ενθαρρύνει φίλους και συγγενείς να μεταναστεύσουν στην Ταϊλάνδη με σκοπό την επέκταση των επιχειρηματικών τους εγχειρημάτων.

Σχετικό άρθρο:

Τρεις Ρώσοι συνελήφθησαν σε κατάστημα ενοικίασης οχημάτων στο Cherng Talay για αδικήματα που σχετίζονται με την άδεια εργασίας.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.