Αμερικανός συνελήφθη στο Wichit για φερόμενη αφαίρεση ανηλίκου από γονικό κηδεμόνα

Wichit -

Ένας Αμερικανός συνελήφθη στο Wichit της Πόλης του Πουκέτ αφού φέρεται να αφαίρεσε έναν ανήλικο κάτω των 18 ετών από τους γονείς τους.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν τον καταζητούμενο ύποπτο, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Mark, 28 ετών, Αμερικανός υπήκοος.

Κατηγορείται ότι αφαίρεσε έναν ανήλικο ηλικίας άνω των 15 ετών αλλά όχι άνω των 18 ετών από τους γονείς ή τον κηδεμόνα του για χυδαιότητες, ακόμη και αν είχε δοθεί συγκατάθεση.

Οι λεπτομέρειες της κατάστασης έχουν αποσιωπηθεί από τον Τύπο. Ο Αμερικανός δεν έχει κάνει δήλωση στον Τύπο.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.