Έφηβος συνελήφθη με Pen Gun στο Rawai

Rawai -

Ένας νεαρός έφηβος μοτοσικλετιστής συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του ένα πιστόλι στυλό στο Rawai.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι στα τέλη της περασμένης εβδομάδας περιπολούσαν στο Rawai όταν εντόπισαν έναν άνδρα έφηβο που επέβαινε σε μια τροποποιημένη μοτοσικλέτα. Του ζήτησαν να σταματήσει κοντά στη διασταύρωση Sai Yuan στον δρόμο Wiset.

Οι αστυνομικοί έψαξαν τον 16χρονο έφηβο και βρήκαν ένα χειροποίητο πιστόλι στυλό με σφαίρα 38. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών και για οπλοφορία στην ηβική χωρίς άδεια.

Το όνομα του υπόπτου δεν δόθηκε στον Τύπο λόγω ηλικίας.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.