Το κορεάτικο Sensation Bang Shinsil καταλαμβάνει το προσκήνιο με Back-to-Back 68s στο Blue Canyon Ladies

Δελτίο τύπου -

Η Bang Shinsil από τη Νότια Κορέα συνέχισε την εντυπωσιακή της φόρμα χαρίζοντας το δεύτερο συνεχόμενο 68άρι της, κατακτώντας το προβάδισμα σε ένα χτύπημα καθώς προχωρά στον τελικό γύρο του πρωταθλήματος 650,000$ US για το Blue Canyon Ladies το Σάββατο.

Η 19χρονη παίκτρια του γκολφ έδειξε τις ικανότητές της με δύο πουλάκια στο μπροστινό μέρος εννέα και πρόσθεσε άλλα δύο μετά τη στροφή, εξασφαλίζοντας ένα μοναδικό προβάδισμα σε οκτώ κάτω από το 136 στο par 72, 6,511 γιάρδες Blue Canyon Country Club στο Πουκέτ. .

Η Shinsil, η οποία τερμάτισε δεύτερη στην έναρξη της σεζόν KLPGA της περασμένης εβδομάδας στη Σιγκαπούρη, έχει πλεονέκτημα βολής έναντι των συμπατριωτών της Choi Minkyung και Hong Jungmin.

Αναλογιζόμενος τη στρατηγική της, η Shinsil παρατήρησε: «Η πορεία εδώ είναι σχετικά σύντομη, επομένως πρέπει να επικεντρωθώ στην οδήγησή μου. Όσο για το αυριανό πλάνο, πρέπει να διατηρήσω την εστίασή μου και να κάνω τις καλύτερες βολές μου. Αν και μου αρέσει να βρίσκομαι στο Πουκέτ, ο χρόνος μου εδώ είναι περιορισμένος καθώς πρέπει να επιστρέψω την Κυριακή το βράδυ.»

Η Νοτιοκορεάτη παίκτρια έχει βάλει στόχο να κερδίσει το τρίτο της στέμμα KLPGA, έχοντας εξασφαλίσει δύο τίτλους το 2023 – το 11ο E1 Charity Open και το Πρωτάθλημα Dongbu Construction – Koreit.

Η Minkyung, που κατετάγη 59η στην κατάταξη KLPGA, αντέκρουσε τους μπόγες με την πλάτη στις τρύπες 7 και 8 με πέντε πουλάκια, χαρίζοντας 69 στον δεύτερο γύρο για συνολικά επτά κάτω από το 137, ισοφαρίζοντας την με την 20ή Jungmin. ο οποίος δημοσίευσε ένα 68 με πέντε πουλάκια και ένα μοναχικό μπαμπούλα στην 17η τρύπα.

Ενώ ο 21χρονος Jungmin μπορεί ήδη να υπερηφανεύεται για μια νίκη KLPGA από το Doosan Match Play Championship το 2022, ο Minkyung δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει μια σημαντική νίκη, παρά το γεγονός ότι τερμάτισε στην πρώτη τριάδα σε δύο διοργανώσεις: το 2022 MCCOL-Mona Park Open και το 10ο Jejusamdasoo Masters.

Ο ηγέτης της νύχτας Kim Heeji αντάλλαξε τρία πουλάκια με τρία μπουμπούκια, χαρίζοντας ένα ζυγό 72 και κάθισε στους έξι κάτω από το 138, δύο βολές μακριά από το προβάδισμα. Μαζί της ήταν οι Hwang Youmin και Ko Jiu. Ο τελευταίος, που κατετάγη 23ος στην περιοδεία, βύθισε οκτώ πουλάκια ενάντια σε δύο μπαμπούλες για ένα εκπληκτικό δεύτερο γύρο 66.

Πέντε παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Νο. 1 Lee Yewon, Park Minji, Kim Minju, Lee Soyoung και Cho Ayean, ακολουθήθηκαν από ένα μόνο χτύπημα, ο καθένας με συνολικά 139.

Ο Ταϊλανδός αισιόδοξος Phannarai Meesom-us, ο οποίος για λίγο αναδείχθηκε κορυφαίος υποψήφιος με επτά under-par, έπεσε με τρεις μπόγες στα τέσσερα τελευταία holes, τερματίζοντας με 72 και συνολικά τέσσερις under-par-140. Παρά αυτή την οπισθοδρόμηση, παρέμεινε η πιο εξαιρετική παίκτρια μεταξύ των Ταϊλανδών, με την Πορνάνονγκ Φάτλουμ να ακολουθεί τρία χτυπήματα πίσω με ένα κάτω από το 143.

Εκτός από το πορτοφόλι του σημαντικού νικητή των 117,000$, το τουρνουά προσφέρει επίσης ειδικά βραβεία, όπως 5ετή συνδρομή αξίας 650,000 Bt για έναν παίκτη που θα πετύχει ένα hole-in-one στο par 3 14th hole, και ένα έτος μέλος αξίας 200,000 Bt για τον παίκτη με τη χαμηλότερη βαθμολογία σε έναν γύρο.

Χορηγούμενο από διάσημες μάρκες, όπως οι Siang Pure, Peppermint Field, Chang Natural Mineral Water, ANew Golf, SParms και Hatari, το Blue Canyon Ladies Championship υπόσχεται μαγευτική δράση γκολφ για τους λάτρεις.

Οι λάτρεις του γκολφ μπορούν να παρακολουθήσουν τον ενθουσιασμό που εκτυλίσσεται ζωντανά στο κανάλι True Sport 5 της True Visions από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου, από τις 13:00 έως τις 16:00. Διατίθενται ηλεκτρονικά εισιτήρια για την εκδήλωση στη διεύθυνση [https://bluecanyonladieschampionship.com/etn/blue-canyon-ladies-championship-2024/](https://bluecanyonladieschampionship.com/etn/blue-canyon-ladies-championship -2024/). Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις επισκεπτόμενοι τη σελίδα του τουρνουά στο Facebook: [https://www.facebook.com/bluecanyonladieschampionship?mibextid=dGKdO6](https://www.facebook.com/bluecanyonladieschampionship?mibextid=dGKdO6).

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.