Η πυρκαγιά από το σωρό σκουπιδιών καταστρέφει το σπίτι στο Wichit

Wichit -

Μια πυρκαγιά που ξεκίνησε από σωρούς παλαιών σκουπιδιών κατέστρεψε ένα σπίτι και ανησύχησε τους κατοίκους στο Wichit, Mueang Phuket, την Παρασκευή (15 Μαρτίουth).

Οι πυροσβέστες του δήμου Wichit ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 11:40 π.μ. στο Soi Suk Niran. Έφτασαν στο σημείο με οκτώ πυροσβεστικά οχήματα για να εντοπίσουν πολύ μαύρο καπνό να βγαίνει από την περιοχή. Χρειάστηκαν σχεδόν δύο ώρες για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από σωρούς παλαιών αντικειμένων. Η φωτιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα λόγω της ζέστης και των ισχυρών ανέμων που επεκτάθηκαν σε ένα κοντινό σπίτι το οποίο στη συνέχεια υπέστη ζημιές από τη φωτιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή θάνατοι. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Ιατροδικαστική Αστυνομία καθώς και το συνολικό κόστος των ζημιών που εκτιμώνται.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.