Η Kim Heeji δίνει το ρυθμό στο Blue Canyon Country Club Phuket

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Νοτιοκορεάτισσα παίκτρια γκολφ Kim Heeji εκμεταλλεύτηκε την τρομερή της φόρμα για να κερδίσει από νωρίς το προβάδισμα στο Πρωτάθλημα Γυναικών Blue Canyon $650,000, που πραγματοποιήθηκε στο par 72, 6,511 αυλών Blue Canyon Country Club Phuket, την Παρασκευή. 

Ο 23χρονος, που κατετάγη στην 51η θέση στο KLPGA Tour, κάρφωσε έξι πουλάκια, συμπεριλαμβανομένων τριών διαδοχικών από την 11η έως την 13η τρύπα, για να σημειώσει ένα εντυπωσιακό σκορ στον πρώτο γύρο 66, εξασφαλίζοντας ένα προβάδισμα σε ένα χτύπημα έναντι των συμπατριωτών Hwang. Οι Jeongmee, Cho Ayean, Han Jinseon και Jo Hyelim στην εναρκτήρια έκδοση του τουρνουά στο Βασίλειο.

«Δεν απέδωσα καλά στην έναρξη της σεζόν KLPGA στη Σιγκαπούρη γιατί πίεσα πολύ τον εαυτό μου», είπε ο Heeji, ο οποίος έγινε επαγγελματίας το 2022.

 «Λοιπόν, αυτή την εβδομάδα προσπάθησα να χαλαρώσω λίγο και γι' αυτό είχα καλή βαθμολογία σήμερα. Δεν πέτυχα καλά αποτελέσματα πέρυσι καθώς ήμουν πολύ σκληρός με τον εαυτό μου», πρόσθεσε ο Heeji, του οποίου το καλύτερο αποτέλεσμα στο KLPGA Tour ήταν η 3η θέση στο Πρωτάθλημα S-Oil το 2022.

 Ανέφερε ότι το να παίζει σε συνθήκες υψηλής υγρασίας σε αυτό το νησί δεν ήταν πρόβλημα καθώς είχε προπονηθεί στις Φιλιππίνες, όπου ο καιρός είναι παρόμοιος, για επτά χρόνια. «Θα προσπαθήσω να μην πιέζομαι και να επικεντρώνομαι σε κάθε σουτ», είπε η Heeji για το πλάνο της για το Σάββατο.

Η Jeongmee, επίσης με ένα άψογο σκορ, πυροβόλησε πέντε πουλάκια, συμπεριλαμβανομένων των τριών στα εννέα πίσω, για το 67ο στον πρώτο γύρο. Η 30η παίκτρια στο KLPGA Tour έχει έναν τίτλο κάτω από τη ζώνη της, τον οποίο εξασφάλισε το 2022. 

Η Ayean, η οποία πέτυχε δύο νίκες στο KLPGA πριν από δύο χρόνια, είχε ένα γύρο roller-coaster όπου πυροβόλησε οκτώ πουλάκια εναντίον ενός διπλού στην 14η τρύπα και ενός μπαμπούλα στην πέμπτη για να μείνει μακριά από το προβάδισμα.

Το KLPGA Νο. 23 Jinseong, ο δύο φορές νικητής του High 1 Resort Ladies Open το 2022 και το 2023, ξεκίνησε τη μέρα με ένα μπαμπούλα, αλλά συνήλθε για να πυροβολήσει έξι πουλάκια, τελειώνοντας επίσης με 67. Ο 65ος στην κατάταξη Hyelim, ο οποίος κέρδισε 2 Οι τίτλοι Dream Tour το 2022, έφτασαν το 67 χωρίς καμία πτώση.

Η Phannarai Meesom-us αναδείχθηκε ως η καλύτερη τοπική παίκτρια την ημέρα αφότου βύθισε επτά πουλάκια εναντίον ενός διπλού μπαμπούλα στο Νο. 11 και ενός μπαμπούλα στο Νο. 16 για ένα 68.

 «Έπαιξα ομαλά στο μπροστινό εννιά, αλλά άρχισα να κάνω λάθη στο πίσω μέρος. Χτύπησα λίγο την μπάλα αριστερά και κατέληξα σε διπλό. Αλλά κατάφερα να επιστρέψω για να χτυπήσω τα πουλιά, ειδικά στην τελευταία τρύπα, που νομίζω ότι ήταν καθαρή τύχη», είπε η 20χρονη, αναζητώντας την παρθενική της νίκη αφού τερμάτισε δεύτερη δεύτερη δύο φορές στην Ταϊλάνδη. Mixed Tour το 2021 και Thai LPGA Tour το 2023. 

«Το να παίζω δίπλα στους παίκτες της KLPGA είναι μια μεγάλη εμπειρία για μένα. Είναι τόσο συγκεντρωμένοι, και ακόμη και όταν κάνουν λάθη, μπορούν να ανακάμψουν γρήγορα για να χτυπήσουν σταθερά», επαίνεσε ο νεαρός Ταϊλανδός παίκτες της KLPGA.

Εκτός από το νεαρό όπλο της Ταϊλάνδης, τρεις Κορεάτες παίκτες άνοιξαν επίσης την καμπάνια τους με ένα 68. Μεταξύ αυτών ήταν ο Νο. 1 του KLPGA Lee Yewon, ο Bang Shinsil και ο Choi Minkyung. Άλλες ελπίδες της Ταϊλάνδης, το Pornanong Phatlum και το τρεις φορές ταϊλανδέζικο LPGA Νο. 1 Patcharajutar Kongkraphan, το καθένα με 70, έκατσαν τέσσερις κινήσεις από το προβάδισμα.

Εκτός από την αγωνιστική δράση, το τουρνουά περιλάμβανε δελεαστικές ανταμοιβές, συμπεριλαμβανομένου ενός σημαντικού πορτοφολιού νικητή 117,000$ και ειδικά βραβεία για εξαιρετικά επιτεύγματα στο μάθημα, όπως ένα hole-in-one στο par 3 14th hole.

Οι λάτρεις του γκολφ μπορούν να παρακολουθήσουν τον ενθουσιασμό που ξετυλίγεται ζωντανά στο κανάλι True Sport 5 της True Visions από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου, από τις 13:00 έως τις 16:00.

Χορηγούμενο από εξέχουσες επωνυμίες όπως οι Siang Pure, Peppermint Field, Chang Natural Mineral Water, ANew Golf, SParms και Hatari, το Blue Canyon Ladies Championship υπόσχεται μαγευτική δράση γκολφ για τους λάτρεις.

Οι λάτρεις του γκολφ μπορούν να παρακολουθήσουν τον ενθουσιασμό που ξετυλίγεται ζωντανά στο κανάλι True Sport 5 της True Visions από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου, από τις 13:00 έως τις 16:00.

Διατίθενται ηλεκτρονικά εισιτήρια για την εκδήλωση για αγορά στο [https://bluecanyonladieschampionship.com/etn/blue-canyon-ladies-championship-2024/](https://bluecanyonladieschampionship.com/etn/blue-canyon-ladies-championship-2024/).

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις επισκεπτόμενοι τη σελίδα του τουρνουά στο Facebook: [https://www.facebook.com/bluecanyonladieschampionship?mibextid=dGKdO6](https://www.facebook.com/bluecanyonladieschampionship?mibextid=dGKdO6).

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.