Ταϊλάνδη Ετοιμάζεται για το Welcome Songkran Festival με θεαματικές εκδηλώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Ταϊλάνδη ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Φεστιβάλ Songkran με μια θεαματική σειρά εκδηλώσεων στην Μπανγκόκ. Το φεστιβάλ, που σηματοδοτεί την Ταϊλανδική Πρωτοχρονιά από τις 11 έως τις 15 Απριλίου, θα δει την πρωτεύουσα να ζωντανεύει με παραδοσιακές τελετουργίες νερού, μουσικά φεστιβάλ και πολιτιστικές προθήκες.

 

Σύμφωνα με την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), οι βασικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νερού Maha Songkran 2024, που πραγματοποιείται κατά μήκος της λεωφόρου Ratchadamnoen Klang και στο Sanam Luang, προσφέροντας στους επισκέπτες μια πλούσια γεύση από τις ταϊλανδέζικες παραδόσεις. Οι λάτρεις της μουσικής θα απολαύσουν το Songkran Bazaar Music Festival 2024 στο Bazaar Ratchadapisek και το Siam Songkran Music Festival 2024 στο RCA Central Park, με δεκάδες καλλιτέχνες και παραστάσεις.

 

Φεστιβάλ νερού όπως το Samyan Water Festival 2024 και το S2O Songkran Music Festival 2024 υπόσχονται συναρπαστικές νερομαχίες μαζί με ζωντανή μουσική, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία φεστιβάλ. Το «World Water Festival: The Songkran Phenomena» επεκτείνει επίσης τη γιορτή με εκδηλώσεις όπως το Iconic Songkran Festival 2024 στο ICONSIAM και το Ultrasonic Water Festival 2024 στο Siam Paragon, μεταξύ άλλων, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές γιορτές με τη σύγχρονη ψυχαγωγία.

Το κοινό μπορεί να ενημερώνεται για αυτές τις εκδηλώσεις ακολουθώντας τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων https://www.facebook.com/tatnews.org και https://www.instagram.com/tatnews_org, Μεταξύ άλλων.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.