Μετακινηθείτε στη δράση: Κορυφαίοι επαγγελματίες της Ταϊλάνδης και της KLPGA Έτοιμοι για την αναμέτρηση στο Blue Canyon!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Οι παίκτες της Ταϊλάνδης LPGA Tour No 1 Patcharajutar Kongkraphan και Aphichaya Yubol συνοδεύονται από τους κορυφαίους του KLPGA, Lee Ye Won και Kim Jae Hee, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό και την ευγνωμοσύνη τους για την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο διάσημο πρωτάθλημα των 650,000$ (22.75 εκατομμυρίων Bt) των Blue Canyon Ladies στο Blue Canyon Country Club του Πουκέτ την Παρασκευή.

Αυτό το γεγονός σηματοδοτεί τον εναρκτήριο αγώνα του KLPGA Tour στην Ταϊλάνδη, που περιλαμβάνει έναν διαγωνισμό 3 ημερών 54-hole stroke play από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου 2567, στο γραφικό Blue Canyon Country Club. Η διοργάνωση μπορεί να υπερηφανεύεται για 61 παίκτες γκολφ από το KLPGA Tour και 11 προσκεκλημένες Ταϊλανδές γυναίκες γκολφ, που διεκδικούν ένα συνολικό έπαθλο με τον πρωταθλητή να κερδίζει 117,000 USD (4.1 εκατομμύρια Bt).

Σε μια ενημέρωση τύπου πριν από το τουρνουά, τέσσερις κορυφαίοι διεκδικητές βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν την ετοιμότητά τους για την επερχόμενη διοργάνωση. Ανάμεσά τους ήταν ο Patcharajutar Kongkraphan, τρεις φορές νικητής του Τάγματος Αξίας στην Ταϊλάνδη LPGA Tour, και ο Aphichaya Yubol, ο οποίος εξασφάλισε τη Νο. 1 θέση το 2018 και πρωτίστως αγωνίζεται στο LPGA Tour. Παρόντες ήταν επίσης η Ye Won, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο KLPGA το 2023, και το αναδυόμενο ταλέντο Jae Hee, φρέσκο ​​​​από τη νίκη της στην έναρξη της σεζόν στην εκδήλωση KLPGA στη Σιγκαπούρη.

Ο Patcharajutar που κέρδισε δύο τρόπαια στο Thai LPGA Tour την περασμένη σεζόν, είπε: «Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που συμμετέχω στην εκδήλωση KLPGA Tour. Το να παίξω σε αυτό το μάθημα ήταν ένα παιδικό μου όνειρο. Μετά τον γύρο εξάσκησης, είμαι εντυπωσιασμένος και πιστεύω ότι η πρόκληση θα κάνει τον αγώνα συναρπαστικό. Αν και δεν τρέφω υψηλές προσδοκίες, δεσμεύομαι να τηρώ το σχέδιό μου, να διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου και να αποδίδω όσο το δυνατόν καλύτερα. Επιπλέον, αυτή η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά στο TrueVisions καθημερινά. Ελπίζω ότι όλοι θα βγουν για να επευφημήσουν και να παρακολουθήσουν την απόδοση των παικτών του KLPGA Tour, μιας κορυφαίας επαγγελματικής γυναικείας περιοδείας γκολφ στην Ασία.”

Η είκοσι ενός ετών Aphichaya, η οποία κέρδισε την κάρτα της LPGA Tour μέσω του Q-School το 2023, είναι ενθουσιώδης για την ευκαιρία να διαγωνιστεί για να διαγωνιστεί σε μια διοργάνωση KLPGA στο σπίτι. 

«Είναι τιμή μου να συμμετέχω σε αυτό το τουρνουά, με τους 60 κορυφαίους παίκτες του KLPGA Tour. Είμαι ενθουσιασμένος. Έχοντας παίξει στο παρελθόν στην Κίνα, είμαι πλήρως προετοιμασμένος για αυτό το γεγονός. Ακολουθώντας την εξάσκηση, βρίσκω το μάθημα προκλητικό, ιδιαίτερα το Hole 14, ένα χαρακτηριστικό par-3 hole. Ενθαρρύνω όλους να έρθουν και να υποστηρίξουν τους Ταϊλανδούς παίκτες γκολφ που αγωνίζονται».

Εν τω μεταξύ, ο Yew On και ο Jae Hee ήταν ευχαριστημένοι με την προπόνησή τους στο διάσημο γήπεδο, δίνοντας θετικό τόνο στον επερχόμενο διαγωνισμό τους.

Ο Jae Hee είπε: «Το Πουκέτ είναι ένας διάσημος τουριστικός προορισμός. Πάντα ονειρευόμουν να επισκεφτώ εδώ, και τώρα είναι επιτέλους η πρώτη μου φορά. Επιπλέον, είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ και να παίξω στο διάσημο γήπεδο του Blue Canyon. Αν και δεν έχω παίξει εδώ πριν, έχω ακούσει ότι είναι στενό και προκλητικό, οπότε πρέπει να σχεδιάσω προσεκτικά το παιχνίδι μου. Ο στόχος μου είναι απλά να μπω στο top 10 και είμαι ήδη εντυπωσιασμένος με την τοπική κουζίνα, ειδικά τα μάνγκο και τα διάφορα φρούτα, που είναι άλλο ένα από τα σημαντικότερα σημεία της επίσκεψής μου.»

Ο Yew On είπε: «Το Πουκέτ είναι ένας διάσημος τουριστικός προορισμός και πάντα ονειρευόμουν να το επισκεφτώ. Αυτή είναι η πρώτη μου φορά εδώ και είμαι τυχερός που αγωνίζομαι και παίζω στο περίφημο Blue Canyon. Αν και δεν έχω παίξει εδώ πριν, έχω ακούσει ότι είναι μια στενή και προκλητική πορεία. Πρέπει να σχεδιάσω καλά το παιχνίδι μου και να βάλω στόχο να τερματίσω στο top 10. Επιπρόσθετα, με εντυπωσιάζει πολύ η τοπική κουζίνα, ειδικά τα μάνγκο και τα διάφορα φρούτα. Είναι στόχος μου να επιδοθώ σε αυτά όσο είμαι εδώ».

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.