Το ετήσιο Φεστιβάλ Ηρωίδων του Πουκέτ στο Thalang βρίσκεται σε εξέλιξη – ΦΩΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πουκέτ -

Το ετήσιο Φεστιβάλ Ηρωίδων του Πουκέτ στο Thalang βρίσκεται σε εξέλιξη. Ιστορικές παραστάσεις ξεκίνησαν το φεστιβάλ την Τετάρτη το βράδυ στις 13 Μαρτίου που σηματοδοτεί την «Ημέρα της Νίκης του Thalang».

Ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ, Sophon Suwannarat, ηγήθηκε των εγκαινίων για την ιστορική παράσταση των Thao Thep Krasattri και Thao Sri Soonthorn κατά τη διάρκεια της «239ης επετείου προς τιμήν των δύο ηρωίδων του Thalang».

Η στιγμή κλειδί της εκδήλωσης είναι η ιστορική παράσταση του Thao Thep Krasattri και του Thao Si Soonthorn κατά τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ.

Οι δύο ηρωίδες και οι πρόγονοι του Πουκέτ πολέμησαν και θυσιάστηκαν με γενναιότητα για την προστασία της γης στην οποία πολλοί πρόγονοι εξακολουθούν να ζουν ειρηνικά σήμερα.

Υπάρχουν πολλές άλλες δραστηριότητες, όπως παραδοσιακές παραστάσεις φωτός και ήχου που ονομάζονται «The Journey», η πώληση διαφόρων προϊόντων και τοπικών φαγητών από το Πουκέτ με πολλούς πάγκους και πολλά άλλα.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Ιστορικό Πάρκο Thalang στο Baan Reang, Thep Krasattri, περιοχή Thalang από τις 5:00 μ.μ. έως αύριο (15 Μαρτίουth).
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.