Ρώσος συνελήφθη επειδή φέρεται να προσέλαβε παράνομους εργάτες σε εστιατόριο στο νησί Pha Ngan

Surat Thani -

Ένας Ρώσος συνελήφθη σε εστιατόριο στο νησί Pha Ngan στο Surat Thani, αφού φέρεται να προσέλαβε τρεις παράνομους εργάτες της Μιανμάρ.

Οι αρχές του νησιού Koh Pha Ngan είπαν στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν τον εν λόγω 47χρονο, άγνωστο Ρώσο. Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ως ιδιοκτήτης εστιατορίου. Αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι ήταν εργοδότης που δεν αναφέρθηκε σε νομικούς υπαλλήλους ότι προσέλαβε υπαλλήλους εντός 15 ημερών, επέτρεπε σε αλλοδαπούς να εργάζονται ως ταμίας, απασχολούσε αλλοδαπούς που δεν είχαν άδειες εργασίας και παρείχε χώρο εργασίας για παράνομους εργαζόμενους.

Η αστυνομία συνέλαβε επίσης δύο άνδρες της Μιανμάρ ηλικίας 33 και 34 ετών και μία 18χρονη γυναίκα της Μιανμάρ. Ένας από αυτούς αντιμετώπιζε κατηγορίες για παράνομη είσοδο στην Ταϊλάνδη και εργασία χωρίς άδεια. Δύο από αυτούς αντιμετωπίζουν κατηγορίες ότι είναι αλλοδαποί που έχουν άδειες εργασίας αλλά δεν αναφέρθηκαν ότι προσλήφθηκαν σε υπαλλήλους εντός 15 ημερών και ότι εργάζονταν εκτός των νόμιμων υποχρεώσεών τους για άδεια εργασίας.

Όλοι μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Koh Pha Ngan.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.