Ο ΟΜΙΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ FUSION ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ FUSION SUITES ΣΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ταϊλάνδη (13 Μαρτίου 2024) — Το Fusion Hotel Group, μια πλήρως ολοκληρωμένη εταιρεία φιλοξενίας στον τρόπο ζωής, ανακοινώνει την πρώτη ιδιοκτησία Fusion Suites στην Ταϊλάνδη.

Με την επωνυμία Fusion Suites, η ιδιοκτησία στο Πουκέτ αντιπροσωπεύει ένα συναρπαστικό ορόσημο σε έναν από τους σημαντικότερους παραλιακούς προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας. Το άνοιγμα του ακινήτου αποτελεί μέρος του φιλόδοξου σχεδίου του Ομίλου να επεκτείνει τις ιδέες ευεξίας καταλυμάτων στην περιοχή.

Το χαρτοφυλάκιο επωνυμιών της Fusion περιλαμβάνει ακίνητα σε θέρετρα και στο κέντρο της πόλης σε κορυφαίους προορισμούς, όπως το Cam Ranh, το Da Nang, το Saigon, το Vung Tau και το Ho Tram. Η προσφορά Fusion Suites έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει σε ταξιδιώτες με πνεύμα χιλιετίας που αναζητούν καταλύματα στον τρόπο ζωής και επιθυμούν να συνδεθούν και να εξερευνήσουν τον περιβάλλοντα προορισμό.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε το Fusion στη Νοτιοανατολική Ασία και στον κορυφαίο τουριστικό προορισμό της Ταϊλάνδης», λέει ο David Roberts, Chief Operating Officer του Fusion Hotel Group. Ο David πρόσθεσε: «Το όραμα της Fusion είναι να δημιουργήσει πραγματικά μοναδικά προϊόντα διαμονής με επίκεντρο την ευεξία και τις άκρως προσωπικές εμπειρίες των επισκεπτών και τη δημιουργία αυτών των εμπειριών στον τοπικό προορισμό και τον ταξιδιώτη».

Με 141 δωμάτια και σουίτες, η τελευταία προσθήκη του Fusion βρίσκεται στο μεγαλύτερο νησί της χώρας. Το Fusion Suites Phuket Patong συνδυάζει τη γοητεία και την κουλτούρα της Ταϊλάνδης με το πορτογαλικό ντιζάιν με ασιατικές επιρροές σε φυσικό περιβάλλον. Το κατάλυμα προσφέρει εγκαταστάσεις 5 αστέρων, πολλές πισίνες και ένα εμβληματικό σπα.

Το Fusion Suites Phuket Patong διακρίνεται για την τροπική του τοποθεσία στην πλαγιά του λόφου που έχει θέα στη θάλασσα Andaman και την παραλία Patong, καθιστώντας το ένα ήσυχο καταφύγιο με γραφική θέα και μερικά από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα του νησιού. Με το Maia Spa για την περιποίηση των επισκεπτών, την εξατομικευμένη υπηρεσία "πρωινό οποτεδήποτε, οπουδήποτε" και ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο και lounge τάπας, το θέρετρο αποτελεί μια μοναδική και ιδιαίτερη προσθήκη καταλυμάτων στο Πουκέτ.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.