Good Goods' New Concept Store στο κεντρικό Πουκέτ Floresta αποπνέει την ατμόσφαιρα της θάλασσας Andaman

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το Good Goods, τα προϊόντα τοπικής σοφίας της Ταϊλάνδης με σύγχρονο στυλ και εξαιρετική ποιότητα, έχει δημιουργηθεί για να προστατεύει την πολιτιστική κληρονομιά και να υποστηρίζει την κοινότητα της Ταϊλάνδης. Τα έσοδα από την πώληση των προϊόντων θα επανεπενδυθούν στη μακροπρόθεσμη κοινοτική ανάπτυξη υπό τη διαχείριση της «Central Tham Social Enterprise Company Limited», η οποία εγγράφηκε το 2018.

Οι επιχειρησιακές κατευθυντήριες γραμμές του Good Goods ευθυγραμμίζονται με τον στρατηγικό πυρήνα του "Central Tham", Better Together, που προάγει τις ίσες ευκαιρίες, μειώνοντας την ανισότητα, ενώ υποστηρίζει την τοπική οικονομική ανάπτυξη, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και τη βιώσιμη δημιουργία εισοδήματος. Το έργο δίνει προτεραιότητα στην ανταλλαγή γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και στην υποστήριξη των καναλιών πωλήσεων και των επικοινωνιών μάρκετινγκ, ενώ παράλληλα δεσμεύεται για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αυτή η δέσμευση ενθαρρύνει έναν πιο πράσινο πλανήτη και προωθεί τον αειφόρο τουρισμό σε όλους τους τομείς. Τα πρώτα καλά αγαθά Το υποκατάστημα έκανε το ντεμπούτο του το 2019 ως concept store στο centralworld. Είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των Ταϊλανδών και των ξένων τουριστών. Το δεύτερο υποκατάστημα είναι ένα εμβληματικό κατάστημα που άνοιξε το 2022 στην αγορά Jing Jai στο Τσιάνγκ Μάι και το τρίτο υποκατάστημα άνοιξε πρόσφατα την 1η Μαρτίου 2024, στο εμπορικό κέντρο Central Phuket Floresta, Floor G, Hug Thai Zone. 

Pichai Chirathivat, Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Κεντρικού Ομίλου, δήλωσε, «Η ικανότητα των καλών αγαθών να εξελιχθούν σε μια τρίτη θέση αποδίδεται στην αφοσίωσή μας στην προώθηση της κοινότητας και της κοινωνίας, κάνοντας τα προϊόντα τοπικής σοφίας να γίνουν μια επιθυμητή εθνική επωνυμία. Αναγνωρίζουμε τη δυνατότητα των αγαθών που προέρχονται από την κοινότητα να μετατραπούν σε μοντέρνα είδη, ταιριάζοντας με το τρέχον στυλ, διατηρώντας παράλληλα την φινέτσα και την ατομικότητα των ντόπιων. Επιπλέον, θέλουμε να ενσωματώσουμε τις αξίες της Ταϊλάνδης, να βελτιώσουμε το βιοτικό επίπεδο της κοινότητας και να αναπτύξουμε σταδιοδρομία. Οι φιλοδοξίες μας είναι οι κοινότητες να ζουν καλά, οι αγρότες να έχουν δίκαιο εισόδημα και οι χειροτεχνίες των χωριών να αναγνωρίζονται και να εκτιμώνται για την εξαίσια τους. «Ο καθένας πρέπει να ζει ικανοποιητικές ζωές, τόσο με την αποστολή που έχουμε όσο και με τις δικές του επιθυμίες».

Όταν πρόκειται για την Καλά Αγαθά' Η ιδιαιτερότητά του, η ταϊλανδέζικη και μοντέρνα σχεδίασή του όλα μαζί το κάνουν τόσο ελκυστικό. Όπου ανοίγει το “Good Goods” δείχνει τη μοναδικότητα αυτής της επαρχίας στα διακοσμητικά, όπως το νέο Good Good's concept store στο Πουκέτ που βρίσκεται στη ζώνη Hug Thai, Όροφος G του εμπορικού κέντρου Central Phuket Floresta. Το κατάστημα χωρίζεται σε δύο τμήματα: το κεντρικό κατάστημα και το περίπτερο, με συνολικής έκτασης άνω των 370 τετραγωνικών μέτρων, σχεδιασμένο και διακοσμημένο με το θέμα «Ένα μαργαριτάρι του Ανταμάν». Το τμήμα του περιπτέρου σχεδιάστηκε για να μοιάζει με ένα νησί που περιβάλλεται από θαλασσινό νερό, παρόμοιο με το τοπίο του Πουκέτ.

Για τη διακόσμηση του κεντρικού καταστήματος, η οροφή του έχει καμπυλωτά σχήματα που μοιάζουν με κύματα και επειδή είναι κατασκευασμένη από διάφορα χρωματιστά υλικά, το δάπεδό του δίνει την εντύπωση παραλίας με λευκή άμμο με κλίση που αναπαριστά κύματα που συγκρούονται και συγχωνεύονται. Για το καφέ-μπαρ εντός του κεντρικού καταστήματος, έχουν χρησιμοποιηθεί διάφανοι γυάλινοι λίθοι για να διακοσμήσουν τους τοίχους. Όταν το φως του ήλιου χτυπά αυτά τα μπλοκ, δημιουργεί την ψευδαίσθηση της ηλιοφάνειας που αντανακλάται από τη θάλασσα, αρμονικά και αναδεικνύει την ταυτότητα και την αύρα του Πουκέτ. Τα προϊόντα του καταστήματος μπορούν να χωριστούν σε 4 βασικές κατηγορίες: προϊόντα μόδας, χειροτεχνίας, σπα και αρωμάτων και επεξεργασμένα τρόφιμα και καφέ καφέ.

Τα προϊόντα που επισημάνθηκαν στο κατάστημα Good Good's concept στο Πουκέτ είναι τα εξής:

  1. Συλλογή Μπατίκ περιλαμβάνει έτοιμα ρούχα και τσάντες που κατασκευάζονται από την Saloma Community Enterprise στην περιοχή Su-ngai Kolok, στην επαρχία Narathiwat. Τα εντυπωσιακά σχέδια και τα χρώματα του υφάσματος μπατίκ δημιουργούνται με το χέρι σκίτσο με κεριά, μια πολύτιμη και ξεχωριστή τοπική σοφία των ιθαγενών.
  2. Συλλογή κοραλλιών αναδεικνύει τις υπέροχες αποχρώσεις και τα μοτίβα του πραγματικού κοραλλιού σε έτοιμα ρούχα κατάλληλα για μια χαλαρή ατμόσφαιρα.
  3. Πλεκτές τσάντες Toei Panan (Pandanus). κατασκευάζονται από την Toei Panan Community Enterprise στο Ban Du Hun, στην επαρχία Trang. Από αυτοφυές φυτό από τη νότια Ταϊλάνδη. οι τσάντες διατίθενται σε διάφορες μορφές. Οι τσάντες με μοτίβα ψαριών είναι ένα ξεχωριστό σχέδιο σχεδιασμένο ειδικά για Good Goods στο Πουκέτ.
  4. Good Goods x ISSUE Special Collaboration Collaboration Collection είναι συν-σχεδιασμένο από τον Roj-Bhubawit Kritpholnara, τον θρυλικό σχεδιαστή που ίδρυσε την ISSUE, την κορυφαία μάρκα μόδας της Ταϊλάνδης. Η συλλογή περιλαμβάνει ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ εμπνευσμένα από το "Rajakanya Crown Flower (Dok Rak) Fabric Pattern", ένα βασιλικό μοτίβο υφάσματος που δόθηκε από την Πριγκίπισσα Sirivannavari Nariratana Rajakanya και το λογότυπο ελέφαντα της Good Goods.
  5. Οι σακούλες με δίχτυα είναι χειροποίητες από θαλάσσια δίχτυα, δίχτυα παγίδας ψαρέματος και σχοινιά από κατοίκους του Τσιάνγκ Μάι. Οι τσάντες είναι δυνατές, ελαστικές και πολύχρωμες.
  6. Η ζώνη του καφέ σερβίρει δημοφιλή στοιχεία μενού όπως “Cha Thai” και “Cha Thai Ice Cream,” που παρασκευάζονται με την έντονη γεύση του τσαγιού Κεϋλάνης και “Mak Prao” ένα ρόφημα που παρασκευάζεται με τον καφέ της Chiang Rai που διατηρεί τα δάση, Bhu Chee Deun, αναμεμειγμένο με φρεσκοστυμμένο, αρωματικό, γλυκό νερό καρύδας.

Επιπλέον, υπάρχουν δραστηριότητες εντός του καταστήματος, όπως η διακόσμηση προσαρμοσμένων τσαντών με γράμματα που δημιουργήθηκαν από ειδικούς καλλιτέχνες από το Autistic Thai Foundation, η παρασκευή και η δοκιμή τσαγιού Ταϊλάνδης και η δημιουργία latte art.

Προσφορές για τον εορτασμό του λανσαρίσματος του νέου καταστήματος: Οι προσφορές διαρκούν από σήμερα έως τις 31 Μαρτίου 2024 στο κατάστημα καλών ειδών, εμπορικό κέντρο Central Phuket Floresta, Floor G, Hug Thai Zone.

  1. Λάβετε μια δωρεάν* τσάντα αγορών Good Goods όταν ξοδεύετε τουλάχιστον 1,000 μπατ.
  2. Λάβετε μια δωρεάν* υφαντή τσάντα (μέγεθος L) για την αναγνώριση των ατόμων με αναπηρία και 22 ουγγιές Cha Thai, όταν ξοδεύετε τουλάχιστον 3,500 μπατ.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.