Οι Μουσουλμάνοι της Ταϊλάνδης ξεκινούν σήμερα το Ραμαζάνι

Εθνική -

Οι μουσουλμάνοι της Ταϊλάνδης θα αρχίσουν να τηρούν το Ραμαζάνι, τον ιερό μήνα της νηστείας, την Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο του Chularajmontri.

Το Ραμαζάνι, ο ένατος μήνας στο ισλαμικό ημερολόγιο, τηρείται από τους μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο. Είναι καιρός για πνευματικό στοχασμό, αυτοπειθαρχία και νηστεία από την αυγή μέχρι το σούρουπο. Κατά τη διάρκεια αυτού του ιερού μήνα, οι μουσουλμάνοι επικεντρώνονται στην προσευχή, τη φιλανθρωπία και την αποχή από τις κοσμικές απολαύσεις για να ενισχύσουν τη σύνδεσή τους με τον Θεό.

Το Γραφείο του Chularajmontri έχει ορίσει την 12η Μαρτίου 2024, ως την επίσημη έναρξη της παρατήρησης.

Το Pattaya News εύχεται στους μουσουλμάνους αναγνώστες μας στην Ταϊλάνδη και σε όλο τον κόσμο ένα ευλογημένο Ραμαζάνι!

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.