Οι αρχές του Πουκέτ θα ανακαλέσουν την άδεια για το Ίδρυμα Ελέφαντα μετά την επίθεση Ελβετού ομογενούς που φέρεται να επιτέθηκε σε Ταϊλανδέζα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ κινούνται για να ακυρώσουν την άδεια ενός ιδρύματος ελεφάντων που ανήκει στον Ουρς Φερ, έναν Ελβετό υπήκοο, αφού φέρεται να επιτέθηκε σε μια Ταϊλανδή σε μια παραλία. Η ενέργεια, που επιβεβαιώθηκε από τον κυβερνήτη Sophon Suwannarat, επιτείνει τα νομικά προβλήματα για τον Fehr, ο οποίος έχει χάσει επίσης την άδεια όπλου του.

Συνδεδεμένο με το Green Elephant Sanctuary Park και κοινοποιώντας τη διεύθυνσή του, το Fehr's Green Elephant Wildlife Foundation ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 με δηλωμένο σκοπό τη φροντίδα των τραυματισμένων ελεφάντων. Ωστόσο, η συσχέτισή του με το ιερό, το οποίο φιλοξενεί 14 ελέφαντες, και οι δραστηριότητές του έχουν τραβήξει την επίσημη προσοχή.

Αυτή η καταστολή ακολούθησε ένα περιστατικό όπου ο Fehr φέρεται να επιτέθηκε στον Dr Thandao Chandam κοντά στη βίλα του στην παραλία Yamu. Ο Φερ αντιμετώπισε κατηγορίες για επίθεση, αλλά υποστήριξε ότι οποιαδήποτε επαφή έγινε ακούσια. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο από την παράνομη κατασκευή στην παραλία, προσθέτοντας στρώματα στη συνεχιζόμενη διαμάχη.

Οι αρχές του Πουκέτ ανταποκρίνονται όχι μόνο στις άμεσες ανησυχίες που εγείρονται από την υποτιθέμενη επίθεση στην οποία εμπλέκεται ο Φερ, αλλά ξεκινούν επίσης μια συνολική επανεξέταση των οικονομικών του συναλλαγών και των δραστηριοτήτων του ιδρύματός του. Το Τμήμα Ειδικών Ερευνών σχεδιάζει να ελέγξει περαιτέρω τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Fehr για τυχόν παράτυπες οικονομικές συναλλαγές.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Σχετικό άρθρο:

Ένας Ελβετός ομογενής στο Πουκέτ στο επίκεντρο ενός περιστατικού υποτιθέμενου κλοτσιού έχει δεσμευτεί, αλλά του απαγορεύεται να εργαστεί και να φύγει από την Ταϊλάνδη.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.