Λευκορώσος διασώθηκε αφού χάθηκε στη ζούγκλα του Πουκέτ

Thalang, Πουκέτ-

Τη Δευτέρα (4 Μαρτίου), η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ έλαβε κλήση κινδύνου από έναν Λευκορώσο που είχε χαθεί σε μια ζούγκλα κοντά στην παραλία Nai Thon, που βρίσκεται στην υποπεριφέρεια Sakoo.

Ο άνδρας εξήγησε ότι είχε φτάσει στην Ταϊλάνδη τον προηγούμενο μήνα και έμενε στην Μπανγκόκ. Στις 3 Μαρτίου, ταξίδεψε στο Πουκέτ και έκανε check in σε ένα ξενοδοχείο κοντά στην παραλία Nai Yang στο Sakoo.

Ωστόσο, τη Δευτέρα, αφού έφυγε από το ξενοδοχείο του, αποφάσισε να εξερευνήσει την παραλία Layan στο Cherng Talay. Οπλισμένος με έναν χάρτη, ξεκίνησε μια βόλτα. Δυστυχώς, γύρω στις 6:00 το απόγευμα, συνειδητοποίησε ότι είχε χαθεί και προσπάθησε να βρει τον δρόμο του. Καθώς περνούσαν οι ώρες, ανησυχούσε όλο και περισσότερο και τελικά κάλεσε σε βοήθεια.

Ευτυχώς, η αστυνομία του Sakoo και οι συνεργάτες διάσωσης τον εντόπισαν γρήγορα στη ζούγκλα κοντά στην παραλία Nai Thon και τον έσωσαν με ασφάλεια στις 5:30 π.μ. της Τρίτης (5 Μαρτίου). Η σόλο περιπέτειά του είχε μια απροσδόκητη ανατροπή, αλλά βγήκε αλώβητος, αν και λίγο πιο σοφός για την πλοήγηση στη ζούγκλα!

Το όνομα και η ηλικία του άνδρα δεν κοινοποιήθηκαν στο Phuket Express.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.