Βρετανός υπήκοος κρατείται στο αεροδρόμιο του Πουκέτ για φερόμενη αλόγιστη οδήγηση στο Phang Nga

Πουκέτ-

Ένας Βρετανός, ο οποίος αναζητούνταν από τις αρχές, συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ. Είναι ύποπτος ότι συμμετείχε σε ένα απερίσκεπτο ατύχημα οδήγησης που είχε ως αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς στο Phang Nga.

Το Phuket Immigration επιβεβαίωσε τη σύλληψη. Τη Δευτέρα (4 Μαρτίου), ο 31χρονος Βρετανός ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση στον διεθνή τερματικό σταθμό αναχωρήσεων του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ.

Ο ύποπτος έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για αλόγιστη οδήγηση που προκάλεσε σημαντική βλάβη. Έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα Thap Put στο Phang Nga.

Παρά τη σύλληψη, η Phuket Immigration δεν αποκάλυψε το όνομα του υπόπτου ούτε παρείχε λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο οδικό συμβάν. Επιπλέον, ο Βρετανός δεν έχει εκδώσει δήλωση σχετικά με τις καταγγελίες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.