Συνελήφθη άνδρας που πουλούσε ηλεκτρονικά τσιγάρα στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Ταϊλανδός συνελήφθη αφού βρέθηκε να πουλάει ηλεκτρονικά τσιγάρα στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (28 Φεβρουαρίουth) συνέλαβαν έναν άνδρα ύποπτο σε μονοπάτι απέναντι από μια αγορά στο Soi Ban San, Patong. (Η ηλικία και το όνομά του δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία).

Διαπιστώθηκε ότι πουλούσε ηλεκτρονικά τσιγάρα. Του κατασχέθηκαν πέντε σετ ηλεκτρονικών τσιγάρων. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παραβίαση της απαγόρευσης πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών προϊόντων ατμίσματος, καθώς και για παράνομη εισαγωγή ή κατοχή αγαθών που είναι αφορολόγητα, περιορισμένα ή απαγορευμένα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.