Συναρπαστικός διαγωνισμός περιμένει: το Blue Canyon Ladies Championship επιβεβαιώνει 3 κορυφαίους παίκτες KLPGA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το Blue Canyon Ladies Championship, μια εκδήλωση KLPGA Tour με συνολικό πορτοφόλι US$650,000 (περίπου 22.75 εκατομμύρια μπατ), επιβεβαίωσε επίσημα τη συμμετοχή τριών κορυφαίων παικτών KLPGA που θα διεκδικήσουν τη νίκη στο διάσημο Blue Canyon Country Club στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης , προγραμματισμένο από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου 2024.

Αυτή η ιστορική έκδοση σηματοδοτεί την εναρκτήρια διοργάνωση του Πρωταθλήματος Γυναικών Blue Canyon στην Ταϊλάνδη και υπόσχεται τη μεγαλύτερη ομάδα Ταϊλανδών παικτών που έχουν γίνει ποτέ μάρτυρες σε εκδήλωση KLPGA Tour. Το τουρνουά θα ξεδιπλωθεί σε 54 τρύπες (που εκτείνονται σε τρεις γύρους), χωρίς περικοπή.

Μεταξύ των συμμετεχόντων είναι 11 παίκτες της Ταϊλάνδης, μαζί με τρεις από τους 10 καλύτερους παίκτες στο KLPGA Tour. Συγκεκριμένα, αυτοί οι εκλεκτοί παίκτες περιλαμβάνουν τους Lee Yewon (KLPGA Tour No. 1), Kim Su-ji (KLPGA Tour No. 3), Park Ji-young (KLPGA Tour No. 4) και Park Hyun-kyung (KLPGA Tour No. 6).

Ο Kim Su-ji, 28 ετών, 3ος στην περιοδεία και 38ος στην παγκόσμια κατάταξη, εξασφάλισε τον θρίαμβο στο Hanwha Classic 2023, στο Hana Financial Group Championship και στο OK Financial Group Se Ri Park Invitational κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους.

Ο Park Ji-young, 36, είναι 57ος στον κόσμο και 4ος στο KLPGA Tour, αναδείχθηκε νικητής σε δύο τουρνουά την περασμένη σεζόν: το KB Financial Group Star Championship και το Evercollagen the Siena Queens Crown. Επιπλέον, κέρδισε σε δύο τουρνουά το 2022: το Hana Financial Group Singapore Women's Open και το Mediheal Hankookilbo Championship.

Ο Park Hyun-kyung, 24, Νο 65 στον κόσμο και 6ος στην περιοδεία, πανηγύρισε μία νίκη στην περιοδεία στο SK Networks Seoul Economics Ladies Classic και τερμάτισε δεύτερος στο Πρωτάθλημα Mediheal Hankookilbo.

Η έναρξη του Πρωταθλήματος Γυναικών Blue Canyon υλοποιήθηκε μέσω ενός τριετούς συμφώνου χορηγίας μεταξύ του Blue Canyon Country Club και του KLPGA Tour. Το τουρνουά προσπαθεί να αναδείξει τις δυνατότητες του γηπέδου γκολφ να φιλοξενήσει διεθνείς εκδηλώσεις, να τιμήσει την 66η επέτειο των διπλωματικών δεσμών μεταξύ Ταϊλάνδης και Κορέας και να τονώσει τον τουρισμό γκολφ στο Πουκέτ.

Οι θεατές σε όλο τον κόσμο μπορούν να πιάσουν τον ενθουσιασμό καθώς εξελίσσεται το τουρνουά, το οποίο μεταδίδεται ζωντανά στο TrueSport 5 μέσω του TrueVisions από τις 1:00 έως τις 4:00 κατά τη διάρκεια των ημερών του τουρνουά.

Οι λάτρεις που θέλουν να παρακολουθήσουν την ανδρεία των παικτών του KLPGA Tour από πρώτο χέρι μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια για την εκδήλωση. Οι επιλογές εισιτηρίων περιλαμβάνουν:

– Πλήρες πάσο τουρνουά: 1,000 μπατ

– Πάσο Σαββάτου-Κυριακής: 800 μπατ

– Ατομικό ημερήσιο πάσο: 400-500 μπατ

– Πακέτο BC Lounge (έκπτωση 20% για μέλη):

  – Πλήρες πάσο τουρνουά: 7,500 μπατ

  – Πάσο Σαββάτου-Κυριακής: 5,000 μπατ

  – Ατομικό ημερήσιο πάσο: 2,500-3,000 μπατ

Για περισσότερες λεπτομέρειες και αγορές εισιτηρίων, επικοινωνήστε με το Blue Canyon Country Club στο 062-245-7999 (κυρία Eve και κα Ning) ή μέσω email στο [προστασία μέσω email].

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.