Ένας νεαρός έφηβος νεκρός, ένας αγνοούμενος στη θάλασσα κοντά στο Κο Σαμούι

Samui, Surat Thani -

Ένας 15χρονος έφηβος πέθανε ενώ ένας άλλος αγνοείται αφού πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα ανοιχτά του Κο Σαμούι.

Οι δύτες διάσωσης ειδοποιήθηκαν στις 6:00 μ.μ. της Δευτέρας (26 Φεβρουαρίουth) ότι δύο άνδρες έφηβοι αγνοούνταν στη θάλασσα στην παραλία Chaweng στην υποπεριφέρεια Bo Phut, στην περιοχή Samui. Έφτασαν στην παραλία για να βρουν κόκκινες σημαίες σε μια περιοχή «απαγορευμένης κολύμβησης» κατά μήκος της παραλίας.

Οι δύο αγνοούμενοι άνδρες έφηβοι αναγνωρίστηκαν από τους αξιωματούχους ως ο κ. Ναθαφόν και ο κ. Μαρκ, και οι δύο ήταν 15 ετών. Οι φίλοι τους είπαν στους αξιωματικούς ότι συνολικά πέντε από αυτούς είχαν πάει για μπάνιο στη θάλασσα. Τα κύματα είχαν ύψος έως και δύο μέτρα και παρέσυραν δύο από αυτά. Αργότερα ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Στις 9:20 ο κ. Μαρκ βρέθηκε νεκρός σε μια παραλία περίπου 1.6 χιλιόμετρο από το σημείο που εθεάθη για τελευταία φορά. Ο κ. Ναθαφών εξακολουθεί να αγνοείται μέχρι την ώρα του Τύπου και η έρευνα συνεχίζεται.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.